Arbeidsdeskundige SRA Apeldoorn

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
551
Status
Gesloten
Referentie
IGB73437201

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

21-7-2016

Einddatum

1-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-40

Sluitingsdatum

12-7-2016 om 17:00 uur

De participatie (herstel) en effectieve werkinpassing (re-integratie) bevorderen door het uitvoeren van een multi-causale probleemanalyse om een oordeel te vormen over de relatie tussen mens, werk en inkomen zodat uitkeringen rechtmatig verstrekt kunnen worden, schade beperkt en geschillen worden opgelost.

Functie-eisen

 • Is gecertificeerd arbeidsdeskundige volgens Hobéon-SKO en geregistreerd SRA.  (Registratienummer vermelden in het CV)

  • Minimaal aantoonbare afgeronde erkende AD opleiding

  • Minimaal in de afgelopen 2 jaar werkervaring met WIA Einde Wachttijd beoordelingen

  • Minimaal in de afgelopen 2 jaar werkervaring met WIA herbeoordelingen

  • Minimaal aantoonbare afgeronde (relevante en afgeronde) HBO opleiding

  • Minimaal 1 jaar recente en aantoonbare werkervaring als arbeidsdeskundige met bezwaar- en beroepsprocedures in het kader van de Sociale Zekerheidswetgeving (ZW, WAO, WIA en Wajong) opgedaan in de afgelopen 3 jaar.

  • Aantoonbare specifieke kennis en ervaring van computerprogramma's waarmee passende functies kunnen worden gevonden voor mensen met medische klachten en beperkingen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten