Senior Ontwerper

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
2636
Status
Gesloten
Referentie
V3065

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Hinttech Staffing zoekt voor haar eindklant in Apeldoorn een Senior Ontwerper

Inzet

Locatie

Apeldoorn

Startdatum

Z.s.m.

Einddatum

31 december 2017 (met optie op verlenging)

Uren per week

36

Reageren uiterlijk

Dinsdag 12 juli vóór 10.00 uur

Activiteiten samengevat

 • Functioneel ontwerp

 • Ontwerpdocumentatie en versiebeheer up to date houden

 • Uitvoeren impact analyses naar aanleiding van klantvragen

Algemeen

Binnen de FAD Gegevens spelen de komende tijd een aantal belangrijke zaken die, gecombineerd met doorstroom van personeel, zorgen voor een flinke vraag naar ontwerp-, bouw- en testcapaciteit. Zo zullen dit jaar onder meer twee nieuwbouwtrajecten worden opgestart. Eén voor Internationaal Inwinnen en Verstrekken (waarbij we als raakvlak betrokken zijn) en één voor Digitalisering Notariële Informatie. Daarnaast zijn er wat personele verschuivingen geweest. Dit zorgt er samen voor dat we per direct op zoek zijn naar een capaciteitsuitbreiding.

1 ontwerper voor het team BRC (applicatie BvR)
Het betreft een ontwerper voor de service BvR. BvR vormt de centrale basisregistratie van alle personen die bij de belastingheffing en uitvoering van niet-fiscale regels betrokken (kunnen) zijn. In BvR zijn de algemene gegevens van (bijna) alle klanten vastgelegd, zoals naam-, adres- en woonplaatsgegevens, geboorte- of oprichtingsdatum, enzovoorts. Daarnaast zijn de relaties tussen de verschillende klanten geregistreerd. In BvR is ook vastgelegd of sprake is van belastingplicht IB/VB, LB, OB en/of VpB en welk kantoor bevoegd is. BvR registreert deze gegevens en stelt ze aan andere systemen ter beschikking. Klantgegevens die in lokale informatiesystemen aanwezig zijn, worden veelal langs geautomatiseerde weg vanuit BvR onderhouden.
Ook bij het identificeren van persoonsgegevens, afkomstig van andere instanties, vervult BvR een belangrijke rol. Sleutelbegrip in BvR is het sofinummer, het unieke nummer dat aan iedere natuurlijke persoon is/wordt toegekend. Voor niet-natuurlijke personen is het fi-nummer het vergelijkbare sleutelbegrip.
De belangrijkste bron van BvR wat betreft natuurlijke personen is de Gemeentelijke basisadministratie (GBA). Voor alle personen die zijn ingeschreven in GBA worden de meeste wijzigingen van gegevens door de gemeenten verwerkt en geautomatiseerd in BvR aangebracht. Belastingplichtigen of hun vertegenwoordigers kunnen ook aan hun lokale kantoren gegevens sturen die in BvR moeten worden verwerkt. De gegevens van niet-natuurlijke personen komen van de Kamers van Koophandel (KvK's) bij de kantoren en worden daar handmatig in BvR ingevoerd.
BvR is en wordt ontwikkelt op de CCD straat volgens de LAD ontwikkelmethode

Overig
In het tweede kwartaal van 2016 zal naar verwachting het traject voor Digitaal Notariële Informatie opgestart worden. DNI heeft als doel verbeteringen in de uitwisseling van informatie tussen de Belastingdienst en het notariaat, en verbeteringen in het gebruik van notariële gegevens binnen de Belastingdienst te bewerkstelligen. Naast de Digitalisering staat ook de Distributie centraal. Hiermee wordt voortgebouwd op de resultaten die in project WUR (Wijziging Uitvoering Registratiewet) zijn behaald. Het uitfaseren van de applicaties REG en WBR (op platform Powerbuilder/Sybase) valt samen met de doelen van het programma Rationalisatie. Het borgen van de gegevens uit deze applicaties is van belang voor bedrijfsprocessen binnen de Belastingdienst.
Nadat Notariële akten zijn geregistreerd, en een kopie van die akte binnen het Belastingdienst domein is opgeslagen, is het van belang de distributie en verdere afname/gebruik/benutten van deze notariële informatie uit te breiden. Dit heeft een toegevoegde waarde in Toezicht en het Handhavingsbeleid. DNI realiseert toegevoegde waarde door de infrastructuur te realiseren waarmee de verschillende fiscale middelen de kwantiteit en kwaliteit van de belastingopbrengsten kunnen verhogen.

Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie

Ontwerp

Expertise

 • aantoonbare ervaring als ontwerper (afhankelijk van de plaats BOA, FIP/FUP)

 • heeft kennis van concern- en domeinvoorschriften (MTHV’s);

Persoonlijke vaardigheden

Communicatief zeer vaardig, niet bang om zijn/haar zegje te doen. Oordeelsvorming, zich snel een mening kunnen vormen over het werk. Nauwkeurigheid, netjes en accuraat werken. Proactieve instelling richting klant, teamleden, projectleider. Resultaatgericht. Flexibel in inzet en handelen, zeker in de nieuwbouwtrajecten. Teamspeler/samenwerken, hoewel de kans groot is dat je als ontwerper alleen functioneert, is het van groot belang met alle spelers in het werkveld samen te werken.
Analyseren, Creatief.
Affiniteit met coördinerende taken is een pré

Opmerkingen/bijzonderheden

Afhankelijk van het aanbod en de persoonlijk voorkeuren kan het tot de mogelijkheden behoren dat in overleg de inzet op een andere ontwerpplek binnen de het team BRC of FAD zal plaatsvinden. Dit om een zo goed mogelijke bezetting van ontwerpers binnen de FAD te krijgen.

Reageren?

Stuur dan snel je CV, motivatie, uurtarief en beschikbaarheid in een reactie naar ons toe.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-07-2016 18:14
  Plaats
  APELDOORN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten