Jurist privaatrecht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
677
Status
Gesloten
Referentie
IGB73455724

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-07-2016 om 09:00 uur

Profiel Afdeling
Directie Juridische Zaken is één van de directies binnen Bestuur en Organisatie en ressorteert direct onder de gemeentesecretaris. Ruim dertig juristen met uiteenlopende specialisaties op het terrein van zowel publiek- als privaatrecht geven de gemeenteraad, het college, de burgemeester en de gemeentelijke diensten op een breed en inhoudelijk zeer gevarieerd terrein juridisch advies. De afdeling Privaat- en Europees recht houdt zich binnen DJZ bezig met onderwerpen op het gebied van bouwrecht, governance, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, aanbestedingsrecht, integriteitsvraagstukken, markt en overheidsonderwerpen, staatssteun en privacy. 

Profiel Opdracht
In verband met een aantal vacatures op de afdeling Privaat- en Europees recht heeft de Directie Juridische Zaken behoefte aan tijdelijke inhuur van een jurist privaatrecht die direct inzetbaar is bij diverse juridische vraagstukken op het gebied van o.a. verbintenissenrecht, privacy en aanbestedingsrecht. Kennis van intellectueel eigendomsrecht, staatsteun en ondernemingsrecht is een pre.

Werkzaamheden

 • Het geven van juridisch advies over politiek en/of bestuurlijk gevoelige vraagstukken

  • ​Het uitvoeren van juridische toetsen 

Functie-eisen

 • beschikt over een afgeronde, juridische WO-opleiding met specialisatie privaatrecht (hard eis)

  • specialistische kennis van verbintenissenrecht, aanbestedingsrecht en privacyrecht (hard eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring met het geven van juridisch advies aan bestuur en/of topmanagement (hard eis)

  • kennis van intellectueel eigendomsrecht, staatssteun en/of ondernemingsrecht

  • minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan met het geven van juridisch advies aan bestuur en/of topmanagement bij een publiekrechtelijke instelling

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-07-2016 11:00
  Plaats
  Hellevoetsluis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten