Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
08-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noorden van het land
Reacties
0
Bekeken
790
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-2074

Omschrijving

Voor een provincie in het noorden van het land zijn wij op zoek naar een Inkoop- en Contractmanager, die een bijdrage gaat leveren bij het verbinden van alle uitvoeringspartners (o.a. sociaal wijkteam, huisarts, KCC, Sociale Zaken) om zo de toegang tot voorzieningen goed in te regelen.

De opgave van de sector Toegang is de vraag van de burger scherp krijgen en vervolgens ondersteuning inzetten op zelfredzaamheid (afschalen) of het inschakelen van specialistische zorg (opschalen). Hierbij doet de provincie wat nodig is en niet meer waar iemand recht op heeft.

Taken

Aangaan en managen van contracten met leveranciers cq. aanbieders van producten en diensten op het gebied van maatschappelijke dienstverlening
Managen van subsidierelaties met instellingen, gericht op het verkrijgen van zo gunstig mogelijke voorwaarden voor de organisatie (in termen van kosten, kwaliteit en dienstverlening) en optimale leveranciersprestaties
In lijn brengen van alle werkzaamheden met de bestaande beleidskaders en/of de gewenste beleidsontwikkelingen, samen met de beleidsadviseurs

Vereisten

Minimaal een HBO diploma richting inkoop en relevante kennis van het werkgebied aangevuld met NEVI1 en 2
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie
Specifieke kennis van een of meer gebieden van Toegang (zorgcontracten, uitvoeringspartners, subsidie, specialistische zorg)
Sterk in het managen van een account
Ervaring in het werken met zorgcontracten

Competenties

Overtuigingskracht
Klantgericht
Communicatief vaardig en creatief binnen de mogelijkheden
Besluitvaardig
Onderhandelen met oog voor relatiebehoud
Politiek sensitief

Bij het ontvangen van uw motivatie en c.v. in word-format (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet bij onze opdrachtgevers in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten