Adviseur Projectbeheersing (Financieel adviseur)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
11-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
2
Bekeken
644
Status
Gesloten
Referentie
20119234

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119234 Tijdelijke inhuur

Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Adviseur Projectbeheersing (Financieel adviseur).

Functieomschrijving

Eén Rijkswaterstaat
Als adviseur projectbeheersing zorg jij ervoor dat we onze projecten kunnen beheersen. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere specifieke aspecten van projectbeheersing vanuit inhoudelijke expertise: risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en financieel management. Jij zorgt ervoor dat het projectteam of meerdere projectteams het project gestructureerd kan beheersen. In dit kader stel je een projectbeheersingsplan op en voer je dat uit. Je levert tijdig volledige en juiste managementinformatie aan en adviseert de projectmanager en de andere IPM-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen. Je streeft naar uniformiteit. Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Je inventariseert, analyseert, monitort deze maatregelen en stelt ze vast voor het totale projectbeheersingsproces van project(en). Op het moment dat je onverantwoorde financiële risico’s signaleert, trek je aan de bel bij de opdrachtgever als het gaat om scope of bij de verantwoordelijk vakdirecteur als het gaat om inhoud en kwaliteit.

Samen met anderen

Je werkt actief samen met je collega’s uit projectteam(s). Binnen het projectteam zorg jij ervoor dat iedereen het belang van projectbeheersing onderkent en onderschrijft. Verder stem je met IPM-rolhouders af over de opzet en het gebruik van managementsystemen en beheersdocumenten. De financieel adviseur (senior adviseur projectbeheersing aandachtsgebied financiën) is verantwoordelijk voor de inrichting, de uitvoering en het beheer van het financieel management binnen het "Programma Onderhoud Bruggen". Dit betekent, dat de financieel manager de omstandigheden creëert, waaronder de andere projectteamleden gestructureerd nadenken over de financiën. De financieel manager zorgt er voor dat zowel binnen het programma als binnen de afzonderlijke projecten de financiële situatie duidelijk is. Tevens zorgt hij/zij voor vastlegging in de systemen, zodat op ieder moment de gewenste sturingsinformatie beschikbaar is en adviseert de projectmanager hierover. De financieel manager geeft binnen het programma structuur aan de financiën en creëert een collectief bewustzijn ten aanzien van financiën. Incidenteel zal de financieel manager de manager projectbeheersing vervangen.

Elke dag beter

Je werkt actief samen met je collega’s uit projectteam(s). Binnen het projectteam zorg jij ervoor dat iedereen het belang van projectbeheersing onderkent en onderschrijft. Verder stem je met IPM-rolhouders af over de opzet en het gebruik van managementsystemen en beheersdocumenten. Je streeft ernaar je werk elke dag beter te doen. Daarbij ga je voor kwaliteit en zoek je steeds naar verbetermogelijkheden. Dit doe je door kennisdeling vanuit je eigen specifieke expertise. Je werkt aan een actieve kennisontwikkeling met betrekking tot de beleidscyclus (PDCA-principe).

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op WO niveau

 • Kennis van de RWS organisatie en in het bijzonder van het bedrijfsmodel, wijze van inrichting SAP en werkwijzes en voorschriften financieel management

 • Aantoonbare ruime kennis en meer dan 2 jaar ervaring in het vakgebied financieel management

 • Meer dan 5 jaar werkervaring ervaring in het vakgebied van projectbeheersing

 • Ervaring met grote infrastructurele programma's en projecten

 • Kennis en ervaring met werken met SAP, VTW-tool en RWS projectendatabase en Connect.

 • Ervaring met innovatieve contractvormen

 • Kennis en ervaring met werken binnen Rijkswaterstaat

Meest essentiële competenties

 • Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

 • Organisatiesensitiviteit

 • Analyserend vermogen

 • Overtuigingskracht

 • Omgevingsbewustzijn

 • Accuraat

 • Samenwerken

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Arnhem

Startdatum

01-09-2016

Duur

31-8-2017

Optie op verlenging

Ja, max 6 x 1 jaar t/m uiterlijk 31-8-2023

Inzet

36 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

19-07-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

week van 15 augustus

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-07-2016 11:38
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-07-2016 19:19
  Plaats
  Sint-Oedenrode

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten