Consulent Zorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
537
Status
Gesloten
Referentie
IGB73659706

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-07-2016 om 09:00 uur

Organisatie
De afdeling Samenleving  (120 fte) verzorgt de dienstverlening voor inwoners en maatschappelijke instellingen van de organisatie op het gehele sociale domein. Het gaat dan om zowel beleid als uitvoering. Beleid op het terrein van cultuur, sport, welzijn, participatie, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op het terrein van zorg en sociale zaken. In 2015 is een groot aantal taken op het gebied van jeugdzorg, Wmo/ Awbz en participatie van Rijk en provincie  overgegaan naar gemeenten. Alle klanten die voorheen onder de AWBZ begeleiding vielen moeten  worden geherindiceerd op basis van de Wmo 2015.

Opdracht
Als zorgconsulent geef je de inwoners van onze gemeente op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als zorgconsulent voer je intakegesprekken (ook telefonisch) en keukentafelgesprekken. Je analyseert en beoordeelt  de hulpvraag en de compensatiemogelijkheden in het kader van de Wmo 2015. Daartoe stel je indicaties.  Je handelt  zelfstandig  meldingen en  aanvragen voor individuele WMO voorzieningen (begeleiding, vervoer, rolstoelen, woonvoorzieningen en hulp in de huishouding) af.  Je stelt zelfstandig (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek) rapportages en beschikkingen op. Daarnaast ben je maatschappelijk betrokken en lever je op proactieve wijze een bijdrage aan de invoering van de kanteling in de gemeentelijke organisatie.  Ook beoordeel je de persoonlijke plannen in het kader van PGB begeleiding.  Je stuurt op en houdt overleg met  zorgregisseurs,  zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partijen.

Functie-eisen

  • afgeronde paramedische- en/of sociaal maatschappelijke HBO opleiding in sociale zekerheid

    • Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring als Zorg Consulent binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar

    • Aantoonbare kennis van GWS4ALL

    • Aantoonbare kennis van Corsa

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten