Allround inkoper

Opdrachtgever
B-street Groep
Geplaatst op
11-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amersfoort
Reacties
2
Bekeken
600
Status
Gesloten
Referentie
Allround inkoper

Afrondingstoelichting

Goedemiddag,

Bedankt voor uw reacties. Wij hebben ondertussen kandidaten geselecteerd (deze zijn op de hoogte). Wij hebben bij onze selectie vooral gelet op:

 • Opleiding Nevi;

 • Ervaring als inkoper;

 • Ervaring binnen de financiële sector.


Omschrijving

Allround inkoper - Amersfoort

Plaats

Amersfoort

Verwachte startdatum

1 augustus 2016

Verwachte einddatum

31 december 2016

Optie tot verlenging

ja

Uur per week

40

Deadline tot reageren

woensdag 13 juli (voor 12:00 uur)

Interesse

Stuur dan je CV in wordformaat, motivatie en tariefindicatie

Overige: een detavast constructie is mogelijk

Ben jij als allround inkoper sterk met processen en procedures? Reageer dan snel!

De organisatie

De opdrachtgever verzorgt de hypotheekprocessen voor meer dan 40 hypotheekverstrekkers in Nederland en België. Hiervoor werkt zij samen met banken, verzekeringsmaatschappijen, investeerders en tussenpersonen om gezamenlijk tot de beste dienstverlening te komen.

De functie

De afdeling voert activiteiten uit op het gebied van inkoop, facilitair management, business continuity management en contract management. Inkoop & Facility management is verantwoordelijk voor de inkoop van alle contracten van de klant, het managen van de ingekochte contracten, de huisvesting van de klant en de ingekochte facilitaire diensten.

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en mede-onderhandelen van contracten met externe leveranciers en de totstandkoming en controle van de inkoopprocessen en inkoopgerelateerde procedures. Tevens is de inkoper verantwoordelijk voor het op effectieve wijze afhandelen van interne aanvragen en inkoopopdrachten aan externe leveranciers en het onderhouden van daaruit voortvloeiende contacten en bijbehorende administratie. Jouw belangrijkste activiteiten zijn:

Verantwoordelijk voor het effectief afhandelen van interne bestelaanvragen en voor het voorbereiden en uitvoeren van inkooptrajecten, waaronder begrepen het opvragen en voorbereiden van offertes van externe leveranciers en het laten fiatteren van aanvragen door Directeur Change;
Verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande leveranciers. Actief de markt volgen voor wat betreft nieuwe partijen en ontwikkelingen;
Verantwoordelijk voor het vullen en beheren van het contractmanagement systeem, het controleren van facturen en het bijhouden van het leveranciersarchief;
Is mede verantwoordelijk voor de voorbereiding en onderhandeling van inkoopcontracten en Service & Maintenance contracten. Onderhandelt o.a. over voorwaarden met leverancier/partner;
De Inkoper is binnen het gestelde mandaat verantwoordelijk voor de te behalen, in de business case voorgestelde, besparing. Deze besparing hangt samen met de in de business case afgesproken kwaliteitseisen.
De functie-eisen

Als inkoper beschik je over

HBO werk- en denkniveau;
Opleiding Nevi 1 & 2;
5 jaar relevante werkervaring.

Verder ben je

Assertief;
Vakdeskundig;
Resultaatgericht;
Proceduregericht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  11-07-2016 12:43
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-07-2016 13:05
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten