Projectleider Digitale Zorginnovatie

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
11-07-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
77,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
1106
Status
Gesloten
Referentie
20119235

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119235 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar Projectleider Digitale Zorginnovatie

GGD Amsterdam

De GGD Amsterdam is de grootste en oudste geneeskundige en gezondheidsdienst van Nederland en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg. De GGD werkt met ongeveer 1200 GGD professionals, voor de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer. Bij deze gemeenten wonen in totaal ongeveer 900.000 inwoners.
De GGD Amsterdam organiseert de ziektepreventie, gezondheidsbevordering en interventies en wil gezondheidswinst boeken om bovenstaand doel te realiseren. De dienstverlening en samenwerking met de partners op dit vlak moeten aan de volgende eisen voldoen: zelfredzaamheid en aansluiting bij de beleving van individuele burgers, brede oriëntatie op factoren die gezondheid meebepalen, inzet op sociaaleconomische factoren, samenwerken en regisseren, gezondheid inwoners op de voet volgen en signalering, toeleiding en preventie van publieke gezondheid. De GGD heeft een regionaal werkgebied. Er wordt nauw samengewerkt met alle clusters binnen de gemeente en stadsdelen. Buitengemeentelijk heeft de GGD diverse samenwerkingspartners waaronder GGZ-instellingen, scholen maatschappelijke dienstverlening, politie en justitie.

Jeugdgezondheidszorg

De Afdeling Jeugdgezondheidzorg (JGZ) bestaat uit ca. 400 enthousiaste medewerkers in diverse disciplines zoals artsen, verpleegkundigen, logopedisten en heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheidszorg in een multiculturele samenleving die de grootste stad (inclusief regio) van Nederland rijk is. Per 2015 is de JGZ organisatie als gevolg van de transitie Jeugd gewijzigd. Binnen Amsterdam zijn er per 2015 27 Ouder- en Kindteams (OKT). Deze teams zijn ontstaan uit een samenwerkingsvorm van 24 organisaties. Binnen GR Amstelland zijn er diverse JGZ locaties, deze zijn gelieerd aan de Sociale Teams van de diverse gemeenten in Amstelland. Elke JGZ locatie in Amsterdam en Amstelland is hét laagdrempelige en outreachende centrum rond opvoeden, opgroeien en preventieve gezondheidszorg voor alle ouders en jeugdigen. Vanuit het OKC in Amsterdam werken Ouder- en Kindteams. Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van deze Ouder- en Kindteams. De uitvoerende taken vinden plaats vanuit 35 over de gehele stad (inclusief regio) verspreide locaties.

Functie

De projectleider ondersteunt het management van Jeugdgezondheidszorg (JGZ) bij het doorontwikkelen en implementeren van digitale (zorg)innovatie.

Werkzaamheden

De eerste opdrachten bestaan uit de doorontwikkeling van het ouderportaal Digitaal Dossier JGZ en de ondersteuning bij de implementatie van vernieuwde consult voering en -registratie in het Digitaal Dossier JGZ.

Ouderportaal DD JGZ

Het ouderportaal is medio 2016 in alle locaties in Amsterdam en Amstelland uitgerold (totaal 30 locaties). Met behulp van het ouderportaal kunnen ouders de afspraken voor bepaalde consulten digitaal herplannen. Daarnaast kunnen de ouders online delen van het medisch kinddossier inzien. De focus bij de doorontwikkeling van het ouderportaal ligt op het mogelijk maken van het (her)plannen van meer verschillende consulten.

Implementatie van vernieuwde consult voering en - registratie in het Digitaal Dossier JGZ

JGZ wil de ‘dialoog gerichte gespreksvoering’ beter implementeren in de consulten. De registratie in het DD JGZ moet hier beter op aansluiten. Er is extra projectleiding en ondersteuning nodig in het projectteam bij de implementatie.

Functie eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding.

 • U hebt de laatste 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als projectleider

 • U hebt de laatste 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring met innovatie projecten bij Jeugdgezondheidszorg

 • U hebt de laatste 5 jaar minimaal 3 digitale innovatie projecten uitgevoerd, waaronder implementatie/doorontwikkeling ouderportaal

 • U hebt kennis van en ervaring met JGZ processen EN met het Digitaal Dossier JGZ

Competenties

 • samenwerken,

 • plannen en organiseren,

 • organisatiesensitiviteit,

 • overtuigingskracht,

 • implementatiekracht,

 • resultaatgericht

Functie Wensen

 • U hebt kennis en ervaring met de applicatie Kidos (DD JGZ)

 • U hebt kennis van en ervaring met het planproces binnen Jeugdgezondheidszorg

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-08-2016

Duur

01-03-2017

Optie op verlenging

6 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

€ 77,50

Sluitingsdatum

19-07-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  11-07-2016 15:33
  Plaats
  ALMERE

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-07-2016 13:21
  Plaats
  Ouderkerk aan de Amstel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-07-2016 10:44
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-07-2016 23:21
  Plaats
  Bergen (N-H)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten