Scriptiebegeleider Sociologie

Opdrachtgever
snelafstuderen.nl
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
25
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
728
Status
Gesloten
Referentie
Scriptiebegeleider Sociologie Am

Omschrijving

Over ons
Snelafstuderen.nl is in 2005 opgericht en marktleider op het gebied van professionele scriptiebegeleiding in Nederland. Het motto daarbij is sneller afstuderen, hoger cijfer. Met onze scriptiebegeleiding helpen wij studenten het beste uit hun scriptie te halen. Snelafstuderen.nl werkt met een team van professionele scriptiebegeleiders met diverse achtergronden. Een deel van onze begeleiders is: wetenschapper, onderzoeker, docent, consultant, coach, trainer, advocaat, tekstredacteur of journalist. Sinds 2005 hebben we al meer dan 2500 studenten ondersteund.

De functie
Als scriptiebegeleider ondersteun je HBO- en WO-studenten op een professionele manier bij het schrijven van hun scriptie. Je begeleidt het onderzoek inhoudelijk en bent op procesmatig en persoonlijk vlak een coach. Inhoudelijk denk je mee met de student, bijvoorbeeld over het formuleren van een probleemstelling, het structureren van een literatuuroverzicht, het uitvoeren van de analyse of het schrijven van een goede tekst. Procesmatig ondersteun je studenten actief bij het plannen en het bewaken van deadlines. Op persoonlijke gebied stimuleer je de discipline en motivatie van je studenten.We zijn op zoek naar freelancers die structureel 8 uur of meer scriptiebegeleiding willen geven aan HBO- en WO-studenten. Het aantal uur is afhankelijk van de studierichtingen/onderwerpen die je kunt begeleiden. De begeleidingsgesprekken die je geeft vinden plaats op onze locatie in Amsterdam. Daarnaast ondersteun je studenten telefonisch en via e-mail.

Functie-eisen
•Academisch/professioneel: afgeronde HBO-/WO-studie(s) met goede studieresultaten of gepromoveerd.
•Bij voorkeur ervaring met het begeleiden van HBO-/WO-studenten
•Je bent een goede coach op inhoudelijk, procesmatig en persoonlijk gebied, je hebt aanleg om mensen te begeleiden en op te leiden.
•Je bent betrokken, flexibel, vertrouwenwekkend.
•Je bent professioneel: deskundig, proactief, doelgericht en efficiënt.
•Beschikbaar tussen 8 en 30 uur per week
•Je woont in Amsterdam (dit is een vereiste)

Salaris: €20 - €35 per uur

Solliciteren? Stuur ons je CV (inclusief pasfoto) en motivatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten