Stadverkenner

Opdrachtgever
Stichting Resto van Harte
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
1043
Status
Gesloten

Omschrijving

Resto VanHarte is een organisatie die samen met actieve bewoners Buurtrestaurants opzet. Onze Resto’s zijn veilige, plezierige plekken waar wordt samen gewerkt om een betaalbare verse driegangen maaltijd te bereiden en met de buurtbewoners aan tafel te schuiven voor een goed gesprek, een wijs advies en nieuwe vriendschappen.
Zo proberen wij al 11 jaar onze bijdrage te leveren aan een leefbare buurt en het terugdringen van eenzaamheid en sociaal isolement. Resto VanHarte wil daar zijn waar ze nodig is, de buurtbewoners er zelf iets van willen maken en heeft een oog voor iedereen, oud en jong, die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Resto VanHarte is afhankelijk van donaties, sponsoring, maatschappelijke opdrachten en subsidies. Vrijwilligers worden de spil van de organisatie waarbij zij getraind en gecoacht worden door onze betaalde krachten. Resto VanHarte is kernlid van de Coalitie Erbij en Pact tegen Kinderarmoede

De uitdaging
Resto VanHarte kan haar werk alleen goed doen als zij verbonden is met de vele maatschappelijke partners in de stad, het bedrijfsleven , het gemeente bestuur en haar ambtenaren.
We zoeken daarom een Rotterdammer die de stad meer dan in zijn/haar vingers heeft. Die weet waar de noden het hoogst zijn, onderzoekt en aangeeft waar Resto VanHarte de meeste toegevoegde waarde kan hebben.
Ter voorbereiding op een mogelijke uitbreiding in Rotterdam moet draagvlak worden gecreëerd,
een initiatiefgroep rond het/de toekomstige Resto(‘s) worden geformeerd en een geschikte locatie worden gevonden. De stadverkenner leid dit proces en levert als eindresultaat de basis voor 1 of meerdere Resto’s aan.

Wij zoeken
We zoeken een sociaal bewogen Stadsverkenner die Rotterdammer in hart en nieren is, ondernemend, recht door zee en deuren opent die voor anderen wellicht gesloten blijven.

Onze ideale kandidaat heeft daarnaast

  • aantoonbare ervaring als ondernemer of initiator;

  • in de stad een actief netwerk binnen de welzijnssector, overheden en zakelijke markt;

  • affiniteit met de doelstellingen van Resto VanHarte

  • een flexibele geest en agenda

  • een thuis in Rotterdam

  • een KvK nummer.

Reacties
We ontvangen je schriftelijke reactie met cv graag voor 8 augustus.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten