Interim Incident Coördinator

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
11-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
1
Bekeken
670
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor jouw interesse in de opdracht ; Interim Incident Coördinator'.

Via dit bericht willen wij laten weten dat deze opdracht vervuld is en dat de procedure hiermee gesloten is.

Met vriendelijke groet,

Astorium


Omschrijving

De functie

Voor een grote complexe organisatie in de regio Den Haag zoeken wij met spoed een daadkrachtige Incident Coördinator. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat het Incident proces op de juiste wijze wordt toegepast. Dit is een tijdelijke fulltime positie tot en met oktober, met kans op verlenging. Na oktober zullen de uren afgebouwd worden naar gelang de behoefte bij onze opdrachtgever.

Ben jij in staat het Incident proces door te voeren binnen een grote complexe organisatie? Doe jij dit proactief en draag jij zorg voor de juiste opvolging van het Incident proces? Neem dan snel contact met ons op!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor juistheid en correctheid van de communicatie over en de afhandeling van individuele tickets in de servicemanagementtool

 • Je zorgt voor een eenduidige toepassing van het beschreven proces en procedure

 • Kritieke verstoringen coördineer je zodat de dienstverlening zo snel mogelijk wordt hersteld

 • Afstemming met coördinatoren van andere processen

 • Je signaleert trends en maakt hierover analyses

 • Het aanspreken van proceseigenaren over status, voortgang of inhoud van de tickets in de servicemanagementtool

 • Resources claim je bij een kritieke verstoring

 • Wanneer afspraken over tickets of bijbehorende activiteiten niet gehaald worden, escaleer je richting operationeel management

 • Wanneer de situatie dit vereist verzorg jij de communicatie richting klant

 • Je schrijft evaluatierapporten bij kritieke verstoringen of wanneer een individuele melding dit vereist

Functie eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau

 • Aantoonbare kennis en ervaring met ITIL processen

 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in ICT, waarvan minimaal 2 jaar Servicedesk en minimaal 3 jaar als incidentcoördinator of procescoördinator/manager

 • Ervaring in een grote en complexe organisatie (voorkeur zakelijke wereld)

 • Diepgaande kennis, inzicht en ervaring in het taakgebied van het team

 • Op korte termijn beschikbaar

Als Interim Incident Coördinator ben jij een stevige persoonlijkheid met een duidelijke visie. Omdat je er voor gaat zorgen dat iedereen het juiste proces volgt, beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en een analytisch vermogen. Je bent klantgericht én resultaatgericht. Gezien de hectiek is het van belang dat je flexibel bent en over een analytisch vermogen beschikt. Ook ben je in staat om de medewerkers te coachen

De organisatie

Je gaat werken bij een grote complexe organisatie met kantoren verspreid over de Randstad. De organisatie, in het specifiek het team Service Desk, is op zoek naar een pragmatische, daadkrachtige coördinator die het Incident proces goed begrijpt en alle deelnemers aan dit proces stuurt, begeleidt, ondersteunt en corrigeert waar nodig. Het Hoofd ICT zit nu drie jaar op deze positie. Hij is conceptueel sterk en heeft een voorkeur voor lijnmanagement. Hij zoekt echt een pragmatische Incident coördinator die uitvoert.

Het aanbod

Onze opdrachtgever biedt een tijdelijke opdracht tot eind van oktober, met mogelijk een verlenging. De werkweek is 35 uur. Startdatum is zo snel mogelijk. Jouw salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Astorium biedt onder andere een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

Ook freelancers met een geldige VAR (WUO/DGA) zijn welkom om te reageren (wij maken gebruik van de transitiefase). Houd rekening met een maximaal tarief van 55 euro excl btw incl woon-werk reiskosten.

Interesse?
Herken jij jezelf en wil je solliciteren? Klik dan op de Sollicitatie-button, en stuur op die manier jouw motivatiebrief en cv. De sluitingsdatum is woensdag 13 juli 12.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-07-2016 10:44
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten