Regisseur LBI-OCCR

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
2745
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsonderdeel
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om een continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij beatrokken zijn. Bij NS Reizigers hebben we op dat terrein een hoofdrol. Wij zijn het gezicht van NS en brengen dagelijks ruim 1 miljoen mensen naar hun bestemming; of dat nu werk, een dagje shoppen, een familiebezoek, museum, strand of school is.
Ook spelen we een belangrijke rol in de mobiliteit van Nederland en het aantal treinreizigers is continue groeiende, ook buiten Nederland. NS heeft als missie steeds meer reizigers, veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke en multifunctionele stations. De circa 11.000 medewerkers van NS Reizigers, van machinist en conducteur tot aan de managers en marketeers op kantoor, dragen dagelijks bij aan een optimale beleving van de reis van de klant.

Afdeling
Op het OCCR, waar de verschillende spoor/ketenpartners samenwerken aan de optimalisering van het trein product, ben jij verantwoordelijk voor de sturing aan het NSR treinproces. Je geeft leiding aan een team medewerkers en vertegenwoordigd NSR in het OCCR Regie Team overleg, een overleg waar de regisseurs van het OCCR samenkomen.

Je bent werkzaam binnen de afdeling Transportbesturing, waar het Landelijk Besturings Centrum zich bezig houdt met de be- en bijsturing van de verschillende processen op het spoor. Je werkt nauw samen met de Regionale Besturings Centra. Samen met de andere regisseurs, het Hoofd en het adjunct Hoofd LBC vorm je het management team van het LBC.

Op het OCCR en binnen Transportbesturing werken we aan het traject Be- en Bijsturing van de Toekomst. In de loop van 2016 zullen de eerste contouren hiervan zichtbaar worden op het OCCR.

Doel van de functie
Voor het Landelijk BesturingsCentrum van NS Reizigers (op het OCCR) zijn we op zoek naar een Regisseur. In deze functie geef je leiding en coach je de medewerkers van een shift. Je bent adviseur van het Landelijk Beleidsteam Incidentmanagement (LBI) en aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen op het OCCR (zoals ICT, Reisinformatie, Nedtrain, ProRail).

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de volgende activiteiten

Je organiseert evaluaties over je eigen dienst en bij bijzondere incidenten/situaties en daarmee stuur je het leerproces. Je rapporteert in deze functie aan het adjunct Hoofd LBC.

Je bent regisseur van de treindienst van NS; regie voeren en operationeel eindverantwoordelijkheid dragen over het landelijke NS-treinproces in samenwerking met de ketenpartners op het OCCR;

Je maakt deel uit van het MT van het LBC, hierin heb je een rol en verantwoordelijkheid in verschillende trajecten ter optimalisatie van de processen. Dat is opgedeeld in diverse portefeuilles.

Je CV
Minimaal een afgeronde HBO opleiding
Ervaring binnen (logistieke) operationele processen
Ervaring in de vervoersector
Ervaring als functioneel leidinggevende

Competenties

  • Overzicht kunnen bewaken (helikopterview)

  • Analytisch vermogen (het kunnen onderscheiden van hoofd- en bijzaken/prioriteiten stellen)

  • Structureren en optimaliseren

  • Open, eerlijk en nieuwsgierig

  • Overtuigingskracht en gezaghebbend

  • Stressbestendigheid en besluitvaardig

  • Proactieve houding

Werkweek
36 uur

De kernwaarden van NS zijn proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie neem je contact op met onze recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten