Proces-/Projectmanager

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
2
Bekeken
506
Status
Gesloten
Referentie
314339/001_1468313123

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Eindhoven is Harvey Nash op zoek naar een Project-/Procesmanager.

Start: z.s.m.

Duur: 4 maanden

Inzet: 24 uur per week

Als Senior projectmanager werk je vanuit de afdeling Project expertise van de sector Ruimtelijke Expertise. Binnen die sector vind je alle expertise die nodig is om een ruimtelijk initiatief verder te brengen richting realisatie. De afdeling Projectexpertise (Ruimtelijk Domein) is het kenniscentrum voor professioneel projectmanagement. Wij vervullen op een projectmatige wijze opdrachten voor onze klanten/opdrachtgevers. Vaak zijn dit (complexe) opdrachten die onder het vergrootglas liggen vanwege aandacht van politiek, pers, burger.

Jouw uitdaging

De afdeling Projectexpertise gaat de opdracht Ontmoeten 040 uitvoeren. Het is een integrale opdracht in een co-productie van het Sociaal Domein en het Ruimtelijk Domein met als resultaat dat eind 2018 de transformaties van de vta's (buurthuizen) gereed zijn. Het project zit in de initiatieffase.

We zoeken een zéér ervaren project/procesmanager die samen met de bestuurlijk- en ambtelijk opdrachtgever de opdracht scherp krijgt, het projectplan maakt, de procesarchitectuur gaat inrichten en start met het project en het team en de stakeholders.

Jouw profiel

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager en hebt goed ontwikkelde competenties op het gebied van politiek bestuurlijke sensitiviteit, omgevingsbewust, analyseren, leiderschap, beslissingen nemen. Je moet in staat om deze co-productie door alle domeinen heen te kunnen realiseren. Dat betekent intern alle neuzen dezelfde kant heen krijgen en een goede samenwerking gaan organiseren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-07-2016 11:40
  Plaats
  eersel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-07-2016 12:11
  Plaats
  Lith

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten