Node.JS / RabbitMQ / Swagger.io

Intermediair
Spilberg
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Houten
Reacties
0
Bekeken
592
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancers!

Voor een zeer gewaardeerde klant ben ik op zoek naar een ervaren JavaScript backend Developer. Het gaat om een uitdagende opdracht met grote mate van zelfstandigheid. Het zwaartepunt ligt op development in Node.JS backend. Je kan een belangrijke steunpilaar en sparringspartner worden in een hecht en ambitieus ontwikkelteam. Het doel van het team is om het productaanbod verder uit te bouwen naar de cloud.

Het betreft een complex project waarbij verschillende koppelingen moeten worden gelegd met 3rd parties. De gebruikte database omgeving is PostgresSQL. Er wordt intensief gekeken naar zaken als het beste design van de te bouwen API, de high availability van het platform en de schaalbaarheid van de cloud applicatie. Jouw input en intelligentie zal van grote invloed zijn van op het succes van het team.

Vereist is verregaande ervaring met Node.JS backend. Verder is het belangrijk dat je enthousiast wordt van het bouwen van een laagdrempelige, krachtige API met een goede performance. Daarom stel ik als vereiste dat je aan verschillende API's hebt gewerkt en weet hoe ze in elkaar steken.

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met de opensource software RabbitMQ of andere middleware voor het sturen van messages in gedistribueerde systemen. Het geldt als een pré als je op een project al eens hebt gewerkt met Swagger.io (een tool voor een interactieve REST API documentatie, niet noodzakelijk).

Het betreft hier een langdurige opdracht met een geschatte inzet van minimaal 6 maanden. Een inzet van 40 uur heeft de voorkeur, een inzet van 32 uur is bespreekbaar. De inzet is op locatie.

De startdatum is op korte termijn. Herken je jezelf in het bovenstaande dan kom ik graag met je in contact.

Met vriendelijke groet,

Remco Haye,

Consultant voor interim webdevelopment projecten bij Spilberg IT Development

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten