Analist Veiligheid en Zorg

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
441
Status
Gesloten
Referentie
IGB73784685

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

18-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

20-07-2016 om 09:00 uur

Profiel Afdeling

Openbare Orde en Veiligheid is onderdeel van Bestuur en Organisatie. De belangrijkste taken van Openbare Orde en Veiligheid zijn:

 • signalering, coördinatie en advisering op strategisch niveau;

  • het voeren van periodiek (afstemmings)overleg door accounthouders met partners zoals bestuurscommissies/stadsdelen, clusters en afdeling, subdriehoeken en de veiligheidsregio, om de brugfunctie te versterken tussen politie en openbaar ministerie enerzijds, en anderzijds de afstemming met de totale gemeente op operationeel niveau;

  • het voeren van regie op het opzetten/beheren van het Amsterdamse Veiligheidsplan en het Regionale Veiligheidsplan;

  • het opzetten en het regievoeren op inhoudelijke programma’s rond (zware) criminaliteit, gebiedsgerichte en persoonsgebonden onderwerpen;

  • het ontwikkelen en beheren van inhoudelijk programma rond crisisbeheersing regionaal en voor Amsterdam;

  • het laten uitvoeren van onderzoek, informatie verzamelen, analyseren en adviseren over de ontwikkeling van beleid op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid;

  • regievoering tijdens crises en grote evenementen;

  • leidinggevend en operationeel piket: front office voor incidenten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Profiel Opdracht
De Analist Veiligheid en Zorg heeft het analyseren van gegevens en informatie en het verzorgen van rapportages als eerste focus. De kern van de functie laat zich als volgt vertalen: verzamelt en analyseert informatie met het oog op de realisatie van strategische doelstellingen van de verschillende programma's en projecten bij het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (AcVZ) en beleid waarbij meerdere externe partners als OM en politie, gemeentelijke diensten, bedrijven, stadsdelen en projectorganisaties betrokken zijn. Ontwikkeling en realisatie vinden plaats op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau.

Als Analist ben je goed op de hoogte van de omgeving waarin de te onderscheiden beleidsterreinen binnen het AcVZ worden uitgevoerd. Je hebt zicht op de grote lijnen en tevens oog voor het detail. Daarbij ben je in staat je in te leven in de problematiek en proactief te zoeken naar aansprekende wijzen voor presentatie. Je bent een zelfstarter, maar kan ook goed samenwerken en gericht zoeken naar de verbinding binnen het werkveld. Je bent snel van begrip, accuraat en flexibel. Je bent daarbij resultaatgericht en kan uitstekend plannen , zodat een deadline voor jou nooit als verrassing komt

Jouw accuratesse als Analist en gevoel voor het herkennen van relevante patronen, jouw ervaring met het analyseren van big data en een efficiënte overdracht van complexe informatie, maken jou tot een onmisbare schakel in het geheel. Jouw expertise werkt inspirerend voor het werkveld.

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar WO werk- en denkniveau (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring als analist in een relevant werkgebied voor veiligheid en criminaliteitsbestrijding (harde eis)

  • goed op de hoogte van en heeft interesse in de aanpak van de verschillende programma’s en de te onderscheiden beleidsterreinen die binnen het Actiecentrum Veiligheid en Zorg worden uitgevoerd (harde eis)

  • kennis van en ervaring met de volgende zaken (harde eis): - Het opbouwen en onderhouden van een netwerk binnen ketenorganisaties en/of de veiligheidssector

   • De omgeving waarin de te onderscheiden beleidsterreinen binnen het Actiecentrum Veiligheid en Zorg worden uitgevoerd

   • Onderzoeksmethoden en (kwantitatieve en kwalitatieve) technieken van sociaal wetenschappelijk onderzoek

   • Een van de Actiecentrum Veiligheid en Zorg-beleidsvelden van de beleidsadvisering

   • Adviesprocessen en projectmatig werken

 • ruime kennis en ervaring met relationele databases, zoals het inrichten van een database, koppelen van databases en bestanden en het schrijven van queries (bijvoorbeeld met Microsoft SQL of SPSS) (harde eis)

  • kennis van de beleidsvelden van externe partners

  • aantoonbare ervaring met onderzoek en beleidsadvisering op het gebied van criminele netwerken en High Impact Crime

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten