Adviseur projectbeheersing (Kwaliteitsmanager)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
3
Bekeken
957
Status
Gesloten
Referentie
IGB73795005

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

25-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur projectbeheersing zorg jij ervoor dat we onze projecten kunnen beheersen. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere specifieke aspecten van projectbeheersing vanuit inhoudelijke expertise: risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en financieel management. Jij zorgt ervoor dat het projectteam of meerdere projectteams het project gestructureerd kan beheersen. In dit kader stel je een projectbeheersingsplan op en voer je dat uit. Je levert tijdig volledige en juiste managementinformatie aan en adviseert de projectmanager en de andere IPM-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen. Je streeft naar uniformiteit. Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Je inventariseert, analyseert, monitort deze maatregelen en stelt ze vast voor het totale projectbeheersingsproces van project(en). Op het moment dat je onverantwoorde kwalitatieve risico’s signaleert, trek je aan de bel bij de opdrachtgever als het gaat om scope of bij de verantwoordelijk vakdirecteur als het gaat om inhoud en kwaliteit. 

Je werkt actief samen met je collega’s uit projectteam(s). Binnen het projectteam zorg jij ervoor dat iedereen het belang van projectbeheersing onderkent en onderschrijft. Verder stem je met IPM-rolhouders af over de opzet en het gebruik van managementsystemen en beheersdocumenten. De kwaliteitsmanager (senior adviseur projectbeheersing aandachtsgebied kwaliteit) is verantwoordelijk voor de inrichting, de uitvoering en het beheer van het kwaliteitsmanagement binnen het "Programma Onderhoud Bruggen". Dit betekent dat de kwaliteitsmanager de omstandigheden creëert, waaronder de andere projectteamleden gestructureerd nadenken over de kwaliteit en de haalbaarheid hiervan. Op basis van een, halfjaarlijks te actualiseren, kwaliteitsplan en risicogestuurde toetsplanning, voert de kwaliteitsmanager audits uit. Tevens stelt hij/zij vast welke processen spelen binnen het programma, werkt deze uit en doet indien mogelijk voorstellen tot verbetering. De kwaliteitsmanager draagt, samen met de financieel manager, zorg voor het VTW proces. De werkzaamheden hebben betrekking op zowel het programma als op de afzonderlijke projecten. De kwaliteitsmanager geeft binnen het programma structuur aan het kwaliteitsmanagement en creëert een collectief bewustzijn ten aanzien van de kwaliteitsborging. 

Functie-eisen

 • een afgeronde opleiding op HBO niveau (harde eis)

  • meer dan 5 jaar werkervaring in het vakgebied projectbeheersing (risicomanagement, financieel management, planningsmanagement of kwaliteitsmanagement) (harde eis)

  • kennis en meer dan 4 jaar ervaring met het opstellen van een kwaliteitsmanagementplan, toetsplanning en auditeren (harde eis)

  • ervaring bij ten minste 2 projecten, met innovatieve contractvormen zoals bijvoorbeeld Best Value Procurement  (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA)

  • ervaring met grote infrastructurele programma's en projecten van meer dan 5 miljoen euro

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  12-07-2016 14:52
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-07-2016 14:55
  Plaats
  Baarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-07-2016 16:51
  Plaats
  Spaubeek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten