SAP PI Consultant

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
475
Status
Gesloten
Referentie
IGB73796419

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

25-7-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

15-7-2016 om 9:00 uur

It Finance is verantwoordelijk voor het beheer van diverse SAP en non-SAP systemen. Het SAP platform binnen IT Finance bestaat op dit moment uit drie systemen, SAP ECC, SAP PI en SAP Content Server. In het kader van de diverse keten processen, waarvan het O2C proces een belangrijke is, is er integratie met andere SAP en non SAP systemen. Belangrijke partner in de keten is SAP CRM. Daarnaast is er integratie met een centraal SAP SRM systeem.
 

Doel van de functie

De PI consultant is binnen het SAP team van IT Finance verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, het wijzigen van bestaande en evt. bouw van nieuwe interfaces. Daarnaast zal een deel van de tijd besteed worden aan de opleiding van een interne consultant. Er is een ervaren PI-consultant 1 dag in de week beschikbaar voor het inwerken en algemene ondersteuning.

Functie-eisen

 • HBO/WO, SAP PI certificatie

  • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als PI consultant

  • aantoonbare werkervaring met ABAP

  • ervaring van de O2C keten

  • ervaring met SAP ECC

  • ervaring met SAP CRM

Competenties

Goede beheersing van Nederlands, Engels in woord en geschrift,
Teamspeler
Analytisch
Adviesvaardig
Kwaliteitsgericht
Klantgericht
Organisatiebewust

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten