Medewerker advisering waterveiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
380
Status
Gesloten
Referentie
IGB73801832

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

22-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur waterveiligheid lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en onderhoud van de  infrastructuur in Nederland. Je bent medeverantwoordelijk voor de specifieke inhoudelijke expertise, advisering en inbreng rond ontwerp, effecten en techniek. Je zet die specifieke inhoudelijke expertise in binnen projecten en adviseert in de verschillende fasen van het proces en/of project op het eigen werkpakket. Je verzamelt, analyseert en bewerkt gegevens en formuleert specificaties. Jij draagt er aan bij dat de kaders op het gebied van ontwerp, effect of techniek in het project worden toegepast, dat ze vertaald worden naar het project en dat projectspecificatie en uitgangspuntennotities worden opgesteld. Jet toetst ontwerpen op kwaliteit en draagt bij aan een gedegen evaluatie en schouwing van de werkzaamheden met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek. Je toetst de werkzaamheden aan de opdracht en aan overige gemaakte afspraken. Je legt resultaten vast in rapportages. Je draagt bij aan het signaleren van risico's en afwijkingen en denkt mee over de oplossingen.

Je bent adviseur van de technisch manager binnen jouw vakgebied. Je ondersteunt de technisch manager waar nodig in overleg met de opdrachtnemer. Je zoekt afstemming met de leden van het projectteam over specificaties met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek en toetst gespecificeerd en inhoudelijk de uitbestede werkzaamheden van de opdrachtnemers.

Het projectteam in opdracht van de regionale dienst West Nederland Noord is verantwoordelijk voor dijkversterking van de omringdijk van Marken. Momenteel is het project in de overgang van de verkenningsfase naar de planuitwerkingfase. Voor het projectteam, specifiek het technisch team, zoeken wij een medewerker advisering op gebied van waterveiligheid. Deze medewerker ondersteunt, bereidt voor en adviseert op onderdelen van het technisch adviesproces. De medewerker zorgt in het overleg met de technisch manager voor het proactief en integraal benaderen en borgen van de techniek, ontwerp en effecten in samenhang met de andere disciplines, zoals omgevingsmanagement, projectbeheersing, contractmanagement, etc.

Functie-eisen

 • relevante afgeronde opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek (met verdieping waterbouw) (harde eis)

  • werk- en denkniveau: WO (harde eis)

  • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • aantoonbaar ervaring op het gebied van (technische) advisering (harde eis)

  • minimaal 3-5 jaar relevante kennis en ervaring op het vakgebied techniek en waterveiligheid (harde eis)​

  • ervaring met bijdragen aan het begeleiden van een advies/ingenieursbureau en het toetsen van producten

  • ervaring met het ondersteunen van een IPM team en heeft een integrale blik op projecten

  • aantoonbare kennis en ervaring met relevante methodieken, zoals RAMS, SCB

  • kennis van datamanagement en assetmanagement

  • kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn, zoals Geografische Informatiesystemen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten