MS Systems Engineer

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
12-07-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
regio Breda
Reacties
1
Bekeken
641
Status
Gesloten

Omschrijving

De functie

Voor een internationale supply chain organisatie in de regio Breda zoeken wij per direct een MS Systems Engineer. Deze positie is voor ongeveer een jaar. Er is een mogelijkheid dat je contract wordt verlengd.

Als MS Systems Engineer monitor jij dagelijks de Supply Chain gerelateerde applicaties ( met name MS producten ), het BizTalk platform, WebShop, pipeChain en los je eventuele storingen op. Je komt dus veel in aanraking met EDI-communicatie. De mensen die je helpt zijn zelf ook al technisch, dus het is een uitdagende positie.

Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende positie als MS Systems Engineer in een internationale supply chain omgeving? Reageer dan snel!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Als MS Systems Engineer monitor jij dagelijks de Supply Chain gerelateerde applicaties ( MS ), BizTalk platform, WebShop, pipeChain en los je eventuele storingen op.

 • je bent 1e lijn contactpersoon (telefonisch, per mail en via TopDesk) voor de key users van applicaties, bij deze organisatie zijn de 1e lijn vragen al zeer technisch, je zou dit eigenlijk al als 3e lijn kunnen zien.

 • je biedt 1e lijn ondersteuning (dit zijn dus ook zeer complexe vraagstukken)

 • waar het je lukt, los je ook de 2e lijn incidenten op en priorteer je de call en escaleer je deze naar het juiste team met de juiste prioritering (nóg complexer)

 • waar nodig coördineer je incidenten naar je collega's

 • je onderhoudt contacten met andere afdelingen in het geval van issues op de Supply Chain Applicaties

 • ook verzorg je met je collega's de dagelijkse operationele support voor alle Supply Chain gerelateerde applicaties

 • afhankelijk van jouw beschikbare of opgebouwde kennis mag je meer (beheer) taken van het specialisten team overnemen, hierin zijn ze heel flexibel

Functie eisen

 • afgeronde MBO ICT / HBO ICT opleiding

 • ervaring en kennis van ERP applicaties en processen

 • Middleware / Enterprise Application Integration support ervaring

 • kennis van MTO, MTS en Vendor Managed Inventory processen is een pre

 • kennis van de systemen waar je mee gaat werken is een pre (Microsoft BizTalk 2013, Microsoft SharePoint en Microsoft SQL Server)

 • kennis van de communicatiestandaarden is een pre (FTP(s), HTTPs, WCF, SSL, AS2, OFTP)

 • kennis van EDI standaarden, bij voorkeur EDIFACT, GUSI zou je goed helpen in deze baan

 • ervaring in de supply chain is natuurlijk een grote pre

Als MS Systems Engineer ben je gemotiveerd en natuurlijk kwaliteits,- klant- en servicegericht. Je bent betrokken, professioneel en ondernemend. Ook ben je in staat om complexe zaken op te lossen. Je gaat hierbij creatief te werk. Omdat jij vol ideeën zit, neem je initiatieven en toon je hierbij lef. Je wil graag in een multinational werken en bent open in de communicatie. Je spreekt uitstekend Engels. En als je nog meer talen spreekt, is dat zeker mooi meegenomen.

De organisatie

Je zal gaan werken bij een internationale organisatie. Het Support Team bestaat op dit moment in totaal uit 14 Engineers in 4 verschillende “subteams”: Supply Chain (2), SharePoint (2,5), Infrastructuur/netwerk (5,5) en een apart Junior Support Team voor de call-intake/lokaal IT Support/Allround Support (4). Het Supply Chain subteam werkt nauw samen met het Application Specialisten Team (Ontwikkeling en Senior Functional Support). Het Support Team verzorgt proactieve support, monitoring, maintenance, consultancy, training en development voor alle services.

De organisatie host producten en services met onder andere betrekking tot Microsoft Exchange. Active Directory, central proxy, BizTalk, SharePoint, PipeChain,WebShop, etc.

Het aanbod

Onze opdrachtgever biedt een positie voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging, 40 uur per week. Startdatum is zo spoedig mogelijk. Je start met een introductie periode en training, en een intensieve training on the job (passend bij jouw kennis en ervaring). Salaris is marktconform. Er zijn goede secundaire voorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

Freelancers met een geldige VAR(WUO/DGA) zijn welkom om te reageren, momenteel maken wij nog gebruik van de transitiefase.

Interesse?

Wil jij werken en je verder ontwikkelen bij een internationale organisatie? Klik dan op de Sollicitatie-button en laat je korte motivatiebrief + cv achter, in het Engels. De sluitingsdatum is maandag 18 juli 10.00 uur. Reacties deze datum komen op een reservelijst. Er zijn drie gespreksrondes.

NB: Reacties van bureau's worden niet in behandeling genomen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-07-2016 08:53
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten