Medewerker inkomen en zorg (KCC)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
356
Status
Gesloten
Referentie
IGB73906444

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-07-2016 om 17:00 uur

Het Klantcontactcentrum (KCC) is voor de teams Inkomen en Zorg op zoek naar een Medewerker Aanvraag en Antwoord B (medewerker inkomen en zorg) tot eind 2016.

De organisatie streeft naar excellente dienstverlening. Alle klantvragen (van burgers, instellingen en bedrijven) komen binnen bij het Klantcontactcentrum (KCC) van de organisatie.

Er zijn 3 teams Inkomen en Zorg bij het Klantcontactcentrum. Deze teams zijn o.a. verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen (Participatiewet) en het uitkeringsonderhoud van ongeveer 5500 klanten.

Als Medewerker Aanvraag en Antwoord B (medewerker inkomen en zorg) ben je belast met de afhandeling van aanvragen met betrekking tot levensonderhoud en bijzondere bijstand. Daarnaast ben je belast met het onderhoud van uitkeringen. De maximum reistijd woon werkverkeer is 1 uur (enkele reis). 

Functie-eisen

  • Een relevante HBO opleiding (harde eis)

  • Recente werkervaring in deze functie (harde eis)

  • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van inkomensvoorzieningen (harde eis)

  • Afgeronde HBO opleiding richting SJD

  • Minimaal een half jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij een gemeente

  • Minimaal 1 jaar ervaring met GWS

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten