Interim Manager

Opdrachtgever
ABN AMRO
Geplaatst op
13-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
95
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
72
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

Binnen ABN AMRO zijn wij op zoek naar een interim Manager.

De opdracht betreft het op interim basis managen van de afdeling. De afdeling verzorgt op maandbasis de data waarop ALM de balans van de gehele bank stuurt en waarop Risk de rapportages aan de verschillende toezichthouders (ECB, DNB, AFM etc.) baseert. Datakwaliteit is dus een begrip dat van levensbelang is voor de afdeling en staat dus ook bovenaan de prioriteitenlijst. Dat geldt zowel voor de maandelijkse opleveringen als voor de bijdrage die aan projecten geleverd wordt. De afdeling heeft een zware uitdaging om de gestelde doelen te halen.

Wanneer is de opdracht succesvol uitgevoerd?
Als de kandidaat de afdeling begeleid heeft naar een situatie waarin de doelen weer helder zijn neergezet (in de ogen van medewerkers en stakeholders) en de afdeling weer met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet, dan is de opdracht succesvol geweest.

Knock-out criteria

  • De kandidaat moet ervaring hebben in het begeleiden van een afdeling die zich in een lastig parket bevindt en moet in staat zijn om alle gevoeligheden die dit met zich meebrengt te managen.

  • Empathie is zeer belangrijk. De kandidaat moet zich kunnen verplaatsen in zowel de situatie van de medewerkers als die van de stakeholders.

  • ‚ÄčInhoudelijke kennis van Balansmanagement dan wel kennis van systemen als QRM en Axiom.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten