Opdrachtgever
Trust International B.V.
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Dordrecht
Reacties
1
Bekeken
975
Status
Gesloten
Referentie
TR-ONLINE

Afrondingstoelichting

Beste,

we hebben de opdracht herzien en gaan de opdracht opnieuw plaatsen . Excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Charles Gemser
Trust International B.V.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Lead developer
Trust is een project gestart waarbij het IT en Online landschap volledig wordt geoptimaliseerd gericht op eisen van vandaag en op de toekomst. Daarvoor zijn wij op zoek naar een lead developer die ons daarin kan leiden en begeleiden.

Functie
Als Lead Developer bent je technisch verantwoordelijk voor een team .Net en PHP ontwikkelaars met de focus op .Net C#. Je denkt vanaf de ontwerpfase mee en breng je al je creativiteit in bij het realiseren van oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van standaarden en richtlijnen. In je rol ben je betrokken in verschillende projectteams. Als Lead Developer .NET werk je aan het vernieuwen van de online architectuur en landschap. Daarbij ben je samen met het team aan het ontwikkelen van hoogwaardige Windows-basedoplossingen, webapplicaties, koppelingen op basis van Microsoft .NET en portaaloplossingen op basis van o.a. .E-commerce platform op basis van .Net C#, PHP webshops en Microsoft SharePoint geïntegreerd met Dynamics NAV 2016 en .Net C# applicaties. Naast het uitvoeren van analyses breng je knelpunten helder in kaart. Je voorziet in het meedenken en realiseren van duurzame verbeteringen. Je bent tevens verantwoordelijk voor zowel het juist afstemmen van de functiespecificaties met de organisatie als het technisch ontwerp. Ook test je software en begeleid je de developers en softwaretesters waarbij je in staat bent de ontwikkelstukken te beoordelen en de developers naar een hoger niveau te tillen. Voor deze rol dien je naast kennis en ervaring vanuit het verleden volledig op de hoogte te zijn van actuele expertise benodigd voor deze rol. In deze afwisselende rol zijn naast je technische kennis ook je leidende en communicatieve vaardigheden van groot belang. In je rol rapporteer je aan de stuurgroep.

Kerntaken

Naast de hierboven beschreven functie bestaan je kerntaken uit

 • Het aansturen van het projectteam

 • Het vertalen van user stories en functioneel ontwerpen, specificeren, prioriteren, verifiëren en valideren van functionele wensen en eisen en het vertalen hiervan naar efficiënte oplossingen

 • Het verdiepen in de scope en de context van de uit te voeren (programmeer) werkzaamheden, gebruikmakend van projectdocumentatie en ontwerpen;

 • Het tijdig communiceren over het wijzigen van de scope van je werkzaamheden;

 • Het ontwerpen van (onderdelen van) de te ontwikkelen software;

 • Het programmeren van software volgens de Microsoft standaarden;

 • Het technisch testen van software;

 • Het documenteren van software (zoals code documentatie);

 • Het verantwoordelijk zijn voor het reviewen van software;

 • Het communiceren over de inhoud en voortgang van je werkzaamheden, zowel intern als extern;

 • Het verantwoordelijk zijn voor het gecontroleerd releasen van software naar de diverse omgevingen;

 • Het proactief ontwikkelen van je specialisme, kennis en vaardigheden.

 • Tijdig rapporteren en documenteren

Profiel
Je hebt sterke analytische vaardigheden, je bent proactief en een teamplayer die zelfstandig werkt en sturend optreed binnen het projectteam. Je bent punctueel en klantgericht. Je bent ervaring in het toepassen van de scrum en waterval methode. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en werkt graag in teamverband met onder andere architecten, ontwerpers en informatieanalisten. Je bent in staat helder te communiceren en te adviseren over complexe vraagstukken met diverse stakeholders. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent communicatief vaardig en neemt een adviserende en leidende rol in als de situatie daarom vraagt. Daarbij weet je de ander te overtuigen op basis van goed onderbouwde argumenten. Ook het schrijven van technische documentatie gaat je goed af.

Wat je verder meebrengt - afgezien van een gezonde werkethiek en relativeringsvermogen

 • een afgeronde HBO of een Universitaire opleiding in een relevante studierichting (bv. Technische Informatica of Technische Bedrijfskunde) gevolgd.

 • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring, waarvan een belangrijk deel in retail.

 • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van complexe Online systemen geïntegreerd met het IT landschap.

 • Aantoonbare ervaring met complexe software en online ontwikkeltrajecten.

 • Je hebt ruime ervaring in het opzetten en implementeren met de daarbij behorende bewaking van complexe database omgevingen en datashare faciliteiten.

 • Ervaring en kennis op senior niveau met het implementeren, inrichten, beheren van Windows server platform, SQL Server, SQL DB, SQL Team Foundation, NAV2016,

 • Ervaring en kennis op senior niveau met het implementeren en ontwikkelen van en met: .net C# applicaties, webapplicaties.NET platform, .NET Entity Framework, MVC, WCF, Java Script.

 • Kennis en ervaring in PHP zoals Magento, Sharepoint, BI Tools zoals Performance Point of Power BI, Office 365 zijn een pré.

Competenties, skills & vaardigheden
Resultaatgerichtheid, Coach, Trainer, Conceptueel kunnen denken, Analist, Adviseur, Visionair.
Bij uitstek een gedreven en systematisch denkend persoon zijn (Succesvolle Werker). Verder is hij analytische sterk. Je bevindt zich heel vaak ergens tussen de theorie en praktijk in (Waarnemer). Politiek (cultuur en bedrijf) en strategisch inzicht.

Beschikbaarheid
Per 1 augustus voor minimaal 2 tot 3 dagen per week voor een periode van een jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-07-2016 10:45
  Plaats
  Gouda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten