Medewerker Bedrijfsvoering afd. OR

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Houten
Reacties
0
Bekeken
476
Status
Gesloten
Referentie
IGB73923335

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-8-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

21-7-2016 om 9:00 uur

Wij zoeken voor de afdeling Beheer Openbare Ruimte, Bedrijfsbureau tijdelijke versterking voor het uitvoeren van de werkzaamheden van Medewerker Bedrijfsvoering.

Opdracht
Je controleert alle facturen en monitort de besteding van alle budgetten van de afdeling BOR. Je bent een financiële vraagbaak voor de medewerkers, assisteert bij het gebruik van het informatiesysteem Key2Financiën en zorgt ervoor dat de benodigde verplichtingen worden aangemaakt.  

Voor de afvalinzameling codeer je de facturen van de huis-aan-huis inzameling (kliko’s en containers) en het Afvalscheidingsstation. Daarnaast houd je de hoeveelheden bij per afvalstroom (papier, metaal, etc.) en per verwerker/inzamelaar.  

Functie-eisen

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 3 jaar met gemeentelijke financiën (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met Key2Financien (harde eis)

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau (harde eis)

  • Cijfermatig inzicht / kennis van Excel

  • Accuraat

  • Service- en oplossingsgericht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten