Functioneel Beheerder

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
13-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
522
Status
Gesloten
Referentie
314464/001_1468418625

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Eindhoven is Harvey Nash op zoek naar een Functioneel beheerder Key2vergunningen

Start: z.s.m.

Duur; 2 maanden

Aantal uren: 36

De organisatie

Ongeveer 125 ICT-professionals zijn continu aan de slag om de digitale dienstverlening te verbeteren. Ook hier gaat de lat omhoog. We werken nog klant- en resultaatgerichter en er komt meer ruimte voor samenwerking en innovatie. We zoeken ICT-professionals die kunnen bijdragen aan deze omslag.

De functie

Voer jij de regie over veranderingen, aanpassingen en storingen binnen ICT informatiesystemen? Analyseer jij business wensen en zet je die om in oplossingen? Co├Ârdineer jij dagelijks operationeel werk? Is klantgerichtheid je tweede natuur? Bereik jij je doelen alleen met samenwerken? Werk je proactief en ben je zelfsturend?

Dan ben jij wellicht de Functioneel Beheerder (36 uur) die we zoeken!

Jouw uitdaging

Je draagt bij aan een stabiel applicatie-landschap voor je collega's door applicaties functioneel te beheren. Je voert de regie bij installaties/upgrades en het testen van nieuwe software. Je beantwoordt vragen van eindgebruikers en voert regulier onderhoud uit. Je kunt je goed inleven in de processen van de business, geeft hen adviezen, en doet voorstellen voor het oplossen van knelpunten. Je werkt nauw samen met de demand manager, de leverancier en functioneel en technisch beheerders. Kennis van Topdesk is gewenst

De beheerder die wij zoeken zal worden ingezet in het Ruimtelijk Domein. De applicaties Key2vergunningen, suite4omgevingsdiensten, MDU en KV report maken deel uit van jouw werkpakket.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde Informatica HBO opleiding (Bedrijfskundige Informatica, Functioneel beheer, etc.).

Belangrijke standaard software applicaties, zoals Office en Windows, worden door jou volledig beheerst. Je hebt uitgebreide kennis van vergunningen administratie, key2vergunningen, MDU, KV report en database acties binnen Key2vergunningen

Kennis en ervaring met OLO zijn een pre. Daarnaast vragen we Creativiteit, oploskracht en pro activiteit. Kortom; je bent een kei in je vak, werkt zelfstandig maar je bent ook soepel in de samenwerking. Collegialiteit staat bij jou voorop!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten