Compilatiefilm Eagles Summerevent 7 augustus 2016

Opdrachtgever
Selie Anne Van der Veer
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
< 250 euro
Op locatie
Den Burg
Reacties
0
Bekeken
44
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Dank allen voor wie gereageerd hebben.


Omschrijving

Mijn naam is Selie-Anne vd Veer en ik zoek een cameraman/vrouw/filmer .... die 7 augustus 2016 een compilatie wil maken van het Eagles Summerevent te Den Burg Texel.
Dit is een jaarlijks terugkerend toeristisch evenement op de Eagles Ranch waarbij ieder jaar gemiddeld 1000 bezoekers komen en deze zomer zal de allerlaatste editie plaats vinden!

Gezien het na ruim twaalf jaar de allerlaatste editie is, wil ik heel graag voor de eigenaren Henk en Danielle Zoetelief en voor alle vrijwilligers een aandenken in de vorm van een filmpje.
Zelf ben ik tijdens het event speaker.

In deze opdracht gaat het om een compilatie van verschillende onderdelen die er die dag plaats vinden zoals: creatieve workshops/hoefsmid aan het werk/line dance/windhonden demo/paarden demo's/ kinderactiviteiten etc etc.

Bij verdiensten moet je denken aan kost en inwoning/ reiskostenvergoeding en mogelijk een aanvullende betaling afh van hoe ervaren je bent.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten