Medior WOZ-/Vastgoedmedewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
586
Status
Gesloten
Referentie
IGB73996298

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-07-2016 om 09:00 uur

Profiel Afdeling
Belastingen Amsterdam is verantwoordelijk voor het heffen en innen van diverse gemeentelijke belastingen, waaronder de OZB. Dit wordt ondersteund door een administratief systeem, waarin gegevens over belastingen worden verzameld en beheerd. Dit betreft onder meer gegevens van objecten zoals woningen, en ook van belastingplichtigen (personen en bedrijven), percelen en adressen. Binnenkort wordt het administratieve systeem vervangen. Om de overgang naar het nieuwe systeem te vergemakkelijken wordt een actie ingezet om de kwaliteit (juistheid, volledigheid) van de gegevens te verbeteren. De focus ligt daarbij op de relatie naar de basisregisters (Personen, Bedrijven, Kadaster, Adressen en Gebouwen, WOZ). Dit werk zal grotendeels worden gedaan door onderzoek in diverse bestanden en systemen. De standplaats is Amsterdam Zuidoost (nabij NS-station Bijlmer Arena)

Profiel Opdracht
Het programma Vernieuwing Informatievoorziening Belastingen (VIB) vraagt om enkele medior WOZ-/Vastgoedmedewerkers die gegevens in het belastingsysteem van de gemeente controleren en aanvullen.

​WERKZAAMHEDEN:

 • Je analyseert situaties op basis van lijstwerk, identificeert ontbrekende of onjuiste gegevens en zoekt deze op in de betreffende systemen/registers

 • Je ondersteunt (junior-)collega's bij dit werk

 • Je rapporteert over de voortgang en signaleert tijdig problemen bij de leidinggevende

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald MBO diploma (harde eis)

 • beschikt over kennis van gemeentelijke heffingen,stelsel van Basisregistraties EN objectafbakening (harde eis)

 • minimaal 3 jaar ervaring bij een gemeente of waterschap als medewerker WOZ en/of medewerker Heffen (harde eis)

 • ervaring met gemeentelijke belastingsystemen (belastingapplicatie, waarderingsapplicatie, GIS-applicatie) (harde eis)

 • een afgeronde relevante MBO- of HBO-opleiding in de richting Bouwkunde, Vastgoed, Geodesie of daaraan verwant

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-07-2016 12:10
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten