Medewerker Gebruikersondersteuning

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
436
Status
Gesloten
Referentie
IGB73997892

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

01-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-07-2016 om 12:00 uur

Profiel Opdracht
De medewerker die we zoeken wordt ingezet bij het werkteam gebruikersondersteuning. Gebruikersondersteuning bestaat uit de communicatie naar de gebruikers, het afhandelen van verzoeken van gebruikers, het begeleiden van medewerkers bij het uitvoeren van hun werkprocessen op gebied van digitaal en zaakgericht werken, het geven van trainingen en advisering op diverse vlakken en het bewaken van de juiste toepassing van kaders en wet- en regelgeving op gebied van informatiebeheer. Informatiebeheer (IB) gaat zich meer focussen op kwaliteit en controle van de gegevens binnen het DMS. Naast kwaliteitscontrole op de registraties door de organisatie gaat IB ook in de gaten houden of er andere of nieuwe processen ingezet moeten worden (n.a.v. nieuwe wet- en regelgeving) en of registraties niet op een andere manier gedaan moeten worden.

​IB wordt in samenspraak met de organisatie inhoudelijk verantwoordelijk voor de inhoud van de zaaktypecatalogus. Ook in de toekomst willen we als organisatie en als team grip houden op het totale informatiebeheer. Archivering wordt steeds meer een normaal onderdeel van het reguliere werkproces. Procesverantwoordelijken zijn ook verantwoordelijk voor het registreren c.q. opslaan van documenten aan het (digitale) werkproces. De registratie taak verschuift nog meer van IB naar de procesverantwoordelijken in de vakafdelingen. Informatiebeheer is verantwoordelijk voor het totale informatiebeheer op basis van Archiefwet- en regelgeving c.a.. In overleg met “de business” wordt grip verkregen en gehouden op het informatiebeheer in brede zin. Daarbij richten we ons niet alleen op het DMS (waar IB eigenaar van is), maar zorgen we ook dat het informatiebeheer in alle vaksystemen geborgd is. Alle IV-applicaties moeten ingericht zijn volgens eenduidige inrichtings- en ordeningsprincipes die voldoen aan inhoudelijke normen, kaders, richtlijnen en wet- en regelgeving.

De medewerker gaat zich bezig houden met de reguliere werkzaamheden, maar ook de projectmatige werkzaamheden binnen het kantelproces en de verschuiving van taken naar de organisatie toe. 

Functie-eisen

  • beschikt over een WO- diploma (harde eis)

  • minimaal een half jaar ervaring binnen het vakgebied met informatievoorziening/ informatiebeheer en informatiemanagement (harde eis)

  • minimaal een half jaar ervaring met gebruikersondersteuning (harde eis)

  • minimaal een half jaar ervaring in het digitaal zaakgericht werken (harde eis)

  • kennis van/en minimaal een half jaar ervaring met het werken met een Documentmanagementsysteem of Recordsmanagementapplicatie (harde eis)

  • werkervaring opgedaan bij een IVE (informatievoorzieningseenheid) of IB (informatiebeheer) afdeling van een (semi) overheidsinstelling gedurende minimaal een half jaar

  • ervaring in het geven van werkplekbegeleiding en trainingen en in het geven van uitleg over de werking van applicaties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten