HP Consultant Jr.

Opdrachtgever
BlueTrail
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
197
Status
Gesloten
Referentie
reacties@bluetrail.nl

Omschrijving

BlueTrail is op zoek naar een HP Consultant Jr. voor 32-40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil je verder worden opgeleid tot junior HP OO/SA specialist? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het gaat hierbij om een opdracht bij een van onze eindklanten in de financiële sector.
Je maakt deel uit van een SCRUM team dat verantwoordelijk is voor continuïteit van de dienstverlening en het borgen en uitvoeren van klantaanvragen. Je vertaalt functionele klantaanvragen naar de beste technische oplossing die vervolgens in-house ontwikkeld wordt. Je maakt werkafspraken met verschillende klantgroepen binnen de organisatie.
Je werkt aan het automatiseren van standaard handelingen. De handeling types variëren van het uitlezen en verwerken van data tot het bouwen van een integratie met externe systemen.
Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn o.a.: ontwikkeling, 3e lijns support, participeren in diverse projecten, geven van advies en ondersteunen van de interne klant bij de klantaanvraag.

Omgeving

Utrecht

Start

z.s.m.

Duur

6 maanden

Inzet

32-40 uur per week

Optie op verlenging

Ja

Intakegesprek

Sluitingsdatum aanvraag: donderdag 28 juli, 16:00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in ons selectieproces.

Reactie graag voorzien van

  • CV Nederlands in Word formaat

  • De gevraagde kennis, opleiding en ervaring dient duidelijk uit uw reactie naar voren te komen.

  • Uw reactie dient minimaal te bestaan uit een CV Word, incl. Naam, geboortedatum en Woonplaats eventueel aangevuld met referenties en een motivatie. CV Word, referentie, Motivatie etc. is in het Nederlands en mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

  • Let op de specifieke criteria, deze moeten aantoonbaar terugkomen in het CV

  • Aan de opdracht gerelateerde motivatie van minimaal 5 regels, waarin duidelijk omschreven wordt dat men over Vereiste kennis en kunde beschikt

Er kan alleen bij leveranciers ingehuurd worden als zij in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail - Voor individuele kandidaten ( freelancers/ZZP ) en overige kandidaten is bovenstaande niet van toepassing.

Freelance of inhuur bij leverancier is niet mogelijk

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten