Smallworld GIS Consultant

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
533
Status
Gesloten
Referentie
314364/001_1468485850

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Amsterdam en Gelderland is Harvey Nash op zoek naar een Smallworld GIS Consultant.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden+

Bedrijfsinformatie

Nederlands netwerkbedrijf voor Stroom en Gas

Voor deze vacature ga je, samen met meer dan 700 professionals werken bij de afdeling IT. In het kader van de energietransitie voegen we een nieuwe dimensie op IT-gebied toe: de virtuele en fysieke wereld smelten samen. Onze klant heeft in de toekomst als facilitator van de energietransitie een feilloos werkende energie- en informatie-infrastructuur nodig. Dit betekent dat business en IT steeds nauwer met elkaar moeten gaan samenwerken. De bedrijfsonderdelen hebben behoefte aan een IT-partner die hun doelen begrijpt, uitdaagt en oplossingen adequaat realiseert

Functie omschrijving

De Smallworld GIS consultant Instandhouding ondersteunt één of meer business processen door zorg te dragen voor een optimale werking van één of meer applicaties of tools op basis van je kennis van de techniek, de aanwezige functionaliteit in de applicatie(s), de business processen en informatie stromen die de applicatie(s) ondersteunen. Je kent de business processen en informatie behoeften, bent behulpzaam, opmerkzaam en scherp richting de business en komt in nauwe interactie met betrokken ketenpartners tot gedragen, innovatieve en kwalitatief goede oplossingen. Daarnaast signaleer je nieuwe wensen in de informatiebehoefte en adviseer je over nieuwe toepassingen of over wijzigingen in bestaande toepassingen. Je stelt hiervoor functionele en technische specificaties/ontwerpen op, je ontwikkelt, configureert, test, draagt zorg voor implementaties en je onderhoudt contacten met alle ketenpartners. Tot slot adviseer je over de heroriëntatie of inrichting van systemen/applicaties. Je kent verschillende aspecten van binnen en van buiten en weet vanuit je specialisme anderen te overtuigen.

Functie eisen

Naast alle vakinhoudelijke eisen, moet vooral je persoonlijkheid goed passen bij een dergelijke rol. Je bent een gedreven specialist en draagt dit ook uit! Daarmee bevorder je de samenwerking binnen & buiten IT. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en bent in staat de daarvoor benodigde acties zelf op de juiste wijze te plannen en te organiseren om tijdig resultaat te kunnen opleveren. Daarbij maak je heldere afspraken, durf je kritische vragen te stellen en collega's aan te spreken op hun prestatie en gemaakte afspraken. Verder ben je in staat jezelf goed te verwoorden en zaken op papier te zetten.

Verder vragen we;

Een afgeronde HBO-opleiding (of hoger), in de richting van (geo) informatica/informatiekunde;

Minimaal 5 jaar werkervaring in de geo-ICT;

Minimaal 3 jaar ervaring met werken in Smallworld;

Pre's: ervaring met AutoCAD, Esri, Oracle (Spatial) en ervaring in de Utilities sector

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    14-07-2016 15:11
    Plaats
    Ede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten