Ontwikkelaar Inspire

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
300
Status
Gesloten
Referentie
IGB74011874

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

30-07-2016

Einddatum

30-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-07-2016 om 08:00 uur

Binnen het subdomein documentservices vindt opmaak, distributie (digitaal en fysiek) en opslag van documenten plaats. Deze documenten zijn een geintergreerd onderdeel van het klantbediening proces. 

De ontwikkelaar is gericht op het definiëren, ontwerpen en realiseren van oplossing in de hoek van documentservices. Ontwikkeling vindt plaats op Inspire als platform. 

De organisatie werkt volgens BYOD (Bring Your Own Device). Tevens is een Pre-Employment-Screening onderdeel van de selectieprocedure.

 

Functie-eisen

  • GMC Basic/Advanced.

  • Printnet T/Inspire.

  • GMC Automation.

  • 3 tot 5 jaar kennis en ervaring.

  • Ervaring in een Agile en Dev/ops omgeving.

  • zelfstandig kunnen werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten