Assistent parkeermanager

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
2
Bekeken
1031
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

De gemeente Nieuwegein
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Waar eens de koeien graasden en de sluizen naar de Lek voor druk scheepvaartverkeer zorgden, ligt nu een middelgrote gemeente. Er wonen ongeveer 61.000 mensen in ruim 26.000 woningen. Nieuwegein is daarmee groot genoeg om allerlei voorzieningen voor haar inwoners te kunnen bieden en klein genoeg om overzichtelijk te blijven. Er is volop werkgelegenheid: zo'n 40.000 mensen hebben hier hun werkplek. Nieuwegein is centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht.

Parkeerbedrijf
Het Parkeerbedrijf is een onderdeel van de afdeling Ruimtelijk Domein en houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met gereguleerd parkeren in de gemeente Nieuwegein. Het Parkeerbedrijf bestaat uit een parkeermanager. Daarbij wordt nu tijdelijk een assistent-parkeermanager gezocht. Het is de bedoeling dat zij samen het beleid verder vormgeven en de regie hebben over het gereguleerd parkeren. De uitvoering van de parkeerdiensten is belegd bij de Coöperatie ParkeerService in Amersfoort.

Opdracht
Als assistent-parkeermanager heb je, deels samen met de parkeermanager, de regie over de operationele en tactische taken binnen het Parkeerbedrijf. Samen sturen jullie de uitvoering van de parkeerdiensten aan. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse onderhoudsprojecten in de parkeergarages. Hierbij kun je denken aan onderhoud vloercoating, bekabeling, oplossen lekkage en vervanging rookmelders. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het parkeerbeleid, behandel je vragen en klachten en verleen je opdrachten voor werkzaamheden. Je stemt regelmatig af met de parkeermanager, die verantwoordelijke is voor beleid, regie en ontwikkeling op strategisch en tactisch niveau.

Je CV
Minimaal afgeronde HBO opleiding;
Minimaal twee jaar relevante werkervaring in de afgelopen 5 jaar;
Vanaf 8 augustus beschikbaar voor 16 uur per week.

Competenties:
uitstekende communicatieve- en schijfvaardigheden
proactief
maatschappelijke betrokken
goed kunnen prioriteren

Werkweek
16 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie neem je contact op met onze recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-07-2016 11:42
  Plaats
  Berkhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-07-2016 21:17
  Plaats
  Ridderkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten