Market Intelligence Specialist - Reporting Specialist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
388
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

Afrondingstoelichting

Beste,

Allereerst bedankt voor uw reactie op deze aanvraag. Indien uw profiel is geselecteerd voor verdere procedure is er contact met u opgenomen door ons Resource team.

Wij wensen u veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met respect en waardering,
Pien van der Kamp
FixedToday


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een Market Intelligence Specialist - Reporting Specialist.

Deadline

15-07-2016 voor 13:00 uur

Tarief

n.o.t.k.

Start

z.s.m.

Duur

3 tot 6 maanden met optie op verlenging

Nederlandstalig is een must.

Functieomschrijving

Binnen de organisatie zijn verschillende bronnen beschikbaar met dealer en klanten verkoopdata, voertuigpark data, concurrentie informatie, marketing activiteiten en overige informatie naar zowel dealers als klanten. Als Reporting Specialist bent u verantwoordelijk voor het verbeteren (gebruiksvriendelijker, betere look & feel, efficiƫntere opzet) van bestaande rapportages en het opzetten van nieuwe opportunity reportages voor met name senior management. Deze nieuwe rapportages geven trendes, prestaties en kansen in de parts markt, transport sector en het dealernetwerk duidelijk weer.

Voor het ontwikkelen van deze rapportages maakt u gebruik van vele verschillende data bronnen en moet u in staat zijn hiervoor de nieuwste BI tools te gebruiken.
Met uw analyses levert u een belangrijke bijdrage aan Business Development projecten op gebied van het part sales distributie netwerk (TRP Stores), producten, services en nieuwe business tools voor het dealer netwerk.

Functieprofiel

U heeft een HBO / Universitair werk- en denkniveau (bij voorkeur iemand met 2 tot 3 jaar werkervaring). U heeft een zeer goed gevoel voor cijfers, de verwerking hiervan en bent analytisch zeer sterk. Uw systemenkennis is uitstekend en u heeft ruime ervaring met Excel, Access, SQL en Microsoft Reporting Services. U bent in staat grote hoeveelheden data te verwerken en rapporteren op een gebruiksvriendelijke wijze te ontwikkelen met de nieuwste BI tools.
U neemt zelf initiatieven en moet in staat zijn kennis via goede communicatie- en presentatievaardigheden over te brengen op anderen. Daarbij is een zeer goede kennis van de Engelse taal belangrijk.

Afdeling

Binnen Europe is de afdeling Business Development & Intelligence verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe marktontwikkelingen, het uitvoeren van marktonderzoeken, het bepalen van voertuigparken, het berekenen van parts potenties, het meten van dealerprestaties en het in kaart brengen van de concurrenten en de transportmarkt.
Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van business tools voor het dealernetwerk en het ontwikkelen van bestaande en nieuwe parts verkoopkanalen, zowel binnen als buiten Europa.
De afdeling bestaat uit een team van gemotiveerde en innovatieve professionals met als doel de complete parts- en transportmarkt in kaart te brengen en hierop de juiste ontwikkelingen op gebied van systemen en verkoopkanalen te initiƫren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-07-2016 15:52
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten