Technisch manager N346

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
667
Status
Gesloten
Referentie
IGB74043204

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

19-09-2016

Einddatum

31-12-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-40

Sluitingsdatum

21-7-2016 om 8:00 uur

Vlot en veilig reizen, van deur tot deur. Dat is de ambitie waar we aan werken. Onderdeel daarvan is het in stand houden en zonodig aanpassen van het provinciale wegennet.

In Lochem zijn knelpunten op het gebied van leefbaarheid, verkeersveiligheid en verkeersdoorstroming. Het verbeteren van de doorstroming van het regionale verkeer is daarom noodzakelijk. Bovendien is de Lochemsebrug onvoldoende sterk om het vrachtverkeer te dragen.

Het project ‘N346 Lochem’ nadert een fase waarin nadukkelijk behoefte ontstaat aan het formeren van het projectteam. Onderdeel van dit projectteam is de Technisch manager.

Het project N346 Lochem is een complex werk binnen de gemeente Lochem met veel interactie met de omgeving. Het betreft de reconstructie van de doorgaande provinciale ontsluitingsweg over het industrieterrein Kwinkweerd en door het stationsgebied. Daarnaast komt er over het Twentekanaal een nieuwe brug.

Voor het projectteam zijn wij op zoek naar een Technisch manager ter versterking van het team.

Wij zoeken een Technisch manager met ruime ervaring in Technisch management van complexe, geïntegreerde contracten door middel van systeem gerichte contractbeheersing. Het project kenmerkt zich door een hoge ambitie.

De Technisch manager is gewend te acteren binnen een integraal projectcontractmanagementteam en ervaren te zijn met het werken binnen overheidsorganisaties.

Je bent binnen het "technisch team" de spin in het web. Je stuurt je team aan en vervult een "brugfunctie" naar de  contractmanager als ondersteuning voor diens werkzaamheden. In het belang van een optimale samenwerking is een goede klik met de contractmanager en de overige teamleden essentieel.

We verwachten flexibiliteit in inzetbaarheid gedurende het project. De inzet gedurende de looptijd wordt ingeschat op gemiddeld 32 uur per week. In het geval van verlenging wordt het aantal uren opnieuw bepaald in relatie tot het te verwachten werkaanbod.

Het is mogelijk dat werkzaamheden moeten worden verricht buiten de reguliere werktijden.

Functie-eisen

  • beschikt aantoonbaar over een HBO werk- en denk niveau op het gebied van Civiele Techniek, opgedaan door een combinatie van een afgeronde relevante HBO opleiding met minimaal 5 jaar ervaring binnen de Civiele Techniek of een afgeronde relevante MBO opleiding met minimaal 10 jaar ervaring binnen de Civiele Techniek.

  • aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2011-2016) als Technisch Manager binnen een IPM-team, binnen de voorbereidings- en realisatiefase van multi-disciplinaire infraprojecten, waarvan civiele kunstwerken een substantieel onderdeel waren.

  • aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2011-2016) met de aansturing van een technisch team binnen de realisatie van een infraproject op basis van een UAV-GC contract. Het team dient daarbij op basis van systeemgerichte contractbeheersing de ontwerp en/of realisatiefase van de opdrachtnemer begeleid te hebben. 

  • beschikt aantoonbaar over ervaring binnen contractmanagement, in de vorm van (assistent-)contractmanagement, toetscoördinatie of adviseur contractmanagement binnen UAV-GC contracten. Hij/zij heeft hierdoor affiniteit met contractmanagement en de bijbehorende werkprocessen en verantwoordelijkheidsverdeling.

  • beschikt aantoonbaar over een constructieve achtergrond (bouwkundig of civiel technisch) en is op de hoogte van de inhoudelijke consequenties van de meest recente wet- en regelgeving en normeringen binnen het constructieve werkveld, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het afstemmen met een beheerafdeling binnen een decentrale overheidsorganisatie, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Competenties

  • Resultaatgerichtheid

  • Uitdrukkingsvermogen/transparante wijze van communiceren

  • Analytisch vermogen

  • Samenwerkingsgerichtheid

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten