Kwartiermaker/Interim Teamleider (BJZ)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
6
Bekeken
1107
Status
Gesloten
Referentie
IGB74152359

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum: 15-08-2016

Einddatum:14-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-07-2016 om 09:00 uur

Opdracht
Als kwartiermaker / interim teamleider maak je samen met het afdelingshoofd en de andere teamleiders deel uit van het afdelingsteam (AT). Vanzelfsprekend creëer je samenhang met het AT, stem je activiteiten af en geef je richting aan het AT. Binnen het AT denk je over de grenzen van het team heen en werk je op inspirerende wijze mee aan de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering binnen de organisatie. Daarnaast fungeer je, in aanloop naar de nieuwe organisatiestructuur, als interim teamleider voor het team Bestuursondersteuning en Juridische Zaken. Als teamleider stuur je het team aan en ben je verantwoordelijk voor resultaat en kwaliteit. Je bereikt dit door medewerkers te motiveren en te coachen. Je bent een stevige sparringpartner op het werkterrein van het team. Je houdt vanuit jouw verantwoordelijkheid het totale overzicht en bewaakt de toedeling van het werk. Dit in aanvulling op de specifieke werkzaamheden die aan jou, als kwartiermaker, zijn toebedeeld.

Als kwartiermaker vervul je een stevige rol in de transitie van de afdeling BAS naar het cluster Bedrijfsvoering. Hieronder vallen een aantal specifieke taken. De eerste betreft het centraliseren van de functie managementassistente; je zorgt voor de overdracht van werkzaamheden en bijbehorende formatie van de overige afdelingen, als gevolg van deze centralisatie. Ook richt je de bijbehorende processen en de positionering van deze groep  binnen het cluster Bedrijfsvoering.

De tweede taak is de ontvlechting van de werkzaamheden van bestuursondersteuning. Deze werkzaamheden plaatsen wij onder voorbehoud van het definitieve besluit over de organisatiewijziging, in de nieuwe organisatie direct onder de gemeentesecretaris. Hiervoor breng je in beeld tot welke proceswijzigingen en afstemmingsmomenten dat leidt en doe je een voorstel om dat nader vorm te geven.

Verder draag je zorg voor, het verder professionaliseren en inbedding van de juridische functie binnen de organisatie. Je stelt daarvoor, in nauwe samenspraak, met het team een concreet plan van aanpak op en verzorgt de uitvoering daarvan.

Profiel
Als kwartiermaker / interim teamleider heb je inzicht in de opgaven die er liggen en kun je deze goed vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je bent een ervaren, energieke en doortastende verandermanager met gevoel voor mensen en inhoud. Je weet hoe het in een gemeentelijke organisatie werkt.

Ontwikkelingen vertaal je naar de rol en resultaten voor het team en je stuurt actief op het leveren van integrale, eenduidige, krachtige en herkenbare producten en diensten. Je haalt energie uit het oplossen van problemen en het positioneren van je medewerkers en je hebt moderne / nieuwe ideeën over de ontwikkeling van het team. Je ontwikkelt, vernieuwt en verbetert samen met de medewerkers van het team. Je beschikt over een uitstekende politiek-bestuurlijke antenne, je bent communicatief sterk en gericht op samenwerking. Je creëert kansen en zet je optimaal in om de doelstellingen van de organisatie en het team te realiseren. Als lid van het AT zorg je voor een inspirerende en proactieve inbreng bij de ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en de afdeling zelf.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op WO-niveau (bij voorkeur Bestuurskunde of Nederlands Recht)

  • Minimaal 5  jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de laatste 10 jaar aan zowel hoger als lager opgeleide medewerkers

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de laatste 10 jaar binnen een overheidsorganisatie

  • Aantoonbare ervaring met leidinggeven aan verandertrajecten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  15-07-2016 09:49
  Plaats
  Alphen aan den Rijn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-07-2016 13:02
  Plaats
  Vianen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-07-2016 14:00
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-07-2016 09:28
  Plaats
  Laren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-07-2016 16:24
  Plaats
  Soest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-07-2016 11:26
  Plaats
  den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten