Junior/Medior Projectleider Product Management

Opdrachtgever
Experis
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
50
Op locatie
Den Bosch
Reacties
1
Bekeken
489
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft veel van de grootste organisaties in Nederland als klant. Ze zijn actief op het gebied van Solutions & Services en hebben als doelstelling deze activiteiten de komende jaren verder uit te bouwen. Het dienstenpakket bestaat o.a. uit projecten, managed services dienstverlening en detachering ondersteund door hun portfolio. Dit portfolio zal de aankomende jaren worden uitgebreid.:

Functieomschrijving
Ben je een Junior/Medior Projectleider Product Management en heb je affiniteit en of kennis van Software, Clouddiensten en SaaS-oplossingen én heb je gevoel voor business processen? Heb je daarnaast ervaring in het lanceren, vermarkten én (uit)bouwen van proposities rondom Office Software? Dan is dit je kans om bij een uniek A-brand aan de slag te gaan! Wegens de zwangerschap van de Product Manager Software zijn wij op zoek naar een Junior/Medior Projectleider Product Management die in de periode 1 juli tot en met 31 december 2016 ons Printmanagent Software portfolio kan beheren. Je gaat aan de slag binnen het Office Marketing team. Wij verzorgen de marketing van de software, hardware en services binnen het B2B kanaal. Binnen een kantooromgeving in het B2B segment weet deze opdrachtgever zich met haar unieke portfolio, als geen ander te onderscheiden.


Functie-inhoud
In deze dynamische functie ga jij de launch van nieuwe Software op je nemen. Je verzorgt de lancering naar de markt, klanten en ons directe en indirect verkoopkanaal. Daarnaast bepaal je samen met de backoffice afdelingen de optimale procesinrichting, waarbij Customer Centricity en kwaliteit van dienstverlening centraal staan. Je bent erop gericht onze share of wallet bij prospects en bestaande klanten zo groot mogelijk te maken en te houden. Dit doe je door sales proactief te ondersteunen en samen met de andere Product Managers concrete marketingprogramma’s uit te voeren die de business ondersteunen. Tevens ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze organisatie en processen te verbeteren en ons onderscheidende vermogen te vergroten. Je rapporteert aan de Program Manager Office.

Het accent van de functie ligt op de volgende hoofdtaken:- Uitvoeren van de beschreven activiteiten in het Marketingplan 2016, met focus op het vergroten van de omzet op Printmanagement Software.:

 • Sturing geven aan de lancering van nieuwe Output Management Software,zowel de commerciële launch als inrichting van backofficeprocessen en –systemen.:

 • Proactief ondersteunen van sales collega’s binnen zowel de directe en indirecte verkoopkanalen door kennisdeling, special bid ondersteuning en het managen van customization/feature requests.:

 • Interfacing met: Klanten, Direct en Indirect Sales, Canon Europa, Service, alle Backoffice afdelingen, third:

Functie-eisen
Functie-eisen:- Minimaal HBO richting Commercieel/Bedrijfskunde.

 • Affiniteit en of ervaring met Product Management op het gebied van software of dienstverlening in een B2B omgeving, bij voorkeur bij een software, telecom of print services leverancier.

 • Kennis en ervaring met projectmanagement en procesmanagement (verandermanagement).

 • Affiniteit met betrekking tot Cloud en SaaS business modellen.

 • Goed in het creëren van draagvlak.

 • Weet goed zijn/haar eigen weg te vinden in een grote, Europees gestuurde organisatie.

 • Analytisch- en strategisch denkniveau.

 • Zelfstandig, creatief en heeft visie. Vervult een voortrekkersrol.

 • Doener die planmatig te werk gaat.

 • Communicatief vaardig op verschillende niveaus binnen de organisatie.

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Functie-indeling

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur in de week. Het betreft vervanging van een zwangerschapsverlof. Start 01 juli 2016 t/m 31 december 2016.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvang ik graag jouw reactie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-07-2016 22:32
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten