Kwaliteitsmedewerker Werk en leerplicht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
716
Status
Gesloten
Referentie
IGB74155926

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2500 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

20-07-2016 om 09:00 uur

Organisatie
De organisatie is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met andere gemeenten. Als organisatie gaan we dit jaar vorm geven aan het nieuwe werken. We hebben geen vaste werkplekken meer, zijn zo goed als papierloos, we mailen veel minder en zoeken bewust de verbinding met elkaar. Dat doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht

 • Treedt op als coach van de leerplichtambtenaren en consulenten binnen het sociaal domein; motiveert en inspireert. Begeleidt bij de ontwikkeling van vakmanschap op het gebied van Werk en leerplicht, onder andere door het voeren van caseloadgesprekken.

  • Volgt relevante ontwikkelingen op het werkterrein en draagt bouwstenen aan voor een adequate uitvoering van het werk en zorgt voor continue verbetering t.b.v. het taakveld.

  • Vertegenwoordigt het team/afdeling bij projecten en externe overleggen

  • Voert kwaliteitsbewaking uit in Kic-online ten behoeve van de kwaliteit, functionerings- en beoordelingsgesprekken

  • Fungeert als vraagbaak voor consulenten en leerplichtambtenaren op het terrein van het taakveld en ondersteunt deze inhoudelijk.

Functie-eisen

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad' (harde eis)

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als kwaliteitsmedewerker in het sociaal domein

  • Aantoonbare ervaring met veranderingsprocessen, blijkend uit minimaal 1 jaar relevante ervaring in de afgelopen 3 jaar

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten