Klantmanager WMO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roosendaal
Reacties
0
Bekeken
577
Status
Gesloten
Referentie
IGB74170116

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-07-2016 om 15:00 uur

Team Toegang, cluster WMO
Wij bieden voorzieningen op het terrein van welzijn en zorg waardoor de burgers volwaardig kunnen deelnemen aan onze samenleving. We bevorderen dat ouderen en mensen met een beperking (langer) zelfstandig kunnen blijven wonen.

Als klantmanager Wmo ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers die een informatiebehoefte hebben in het kader van de Wmo. Wij bieden voorzieningen op het terrein van welzijn en zorg waardoor de burgers volwaardig kunnen deelnemen aan onze samenleving. We bevorderen dat ouderen en mensen met een beperking (langer) zelfstandig kunnen blijven wonen. Je verstrekt hiervoor informatie en advies in gesprekken, soms bij manifestaties en presentaties. Tijdens het contact stel je objectief de feitelijke zorgbehoefte van de hulpvrager vast aan de hand van een analyse van de klant- en omgevingsituatie. Zo nodig verwijs je gericht door naar hulpverlenende instanties. Je draagt zorg voor de integrale afhandeling van Wmo-aanvragen op het gebied van woningaanpassingen, vervoersvoorzieningen, rolstoelen, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding Je onderzoekt de aanvragen op rechtmatigheid en bent in staat om complexe aanvragen zelf te beoordelen. Je draagt zorg voor indicatiestelling en advies t.a.v. de individuele voorzieningen en legt huisbezoeken af ter beoordeling van de aanvraag. Je vraagt offertes op, je schakelt met in- en externe partijen en stelt zo nodig een programma van eisen op voor specifieke onderdelen. Je stelt rapportages en beschikkingen op.

Functie-eisen

  • Beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied en in indicering op het gebied van Wmo

    • Beschikt over relevante opleiding op minimaal HBO-niveau

    • Beschikt over gemeentelijke werkervaring

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten