Ontwerpspecialist / directievoerder / toezichthouder

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
1198
Status
Gesloten
Referentie
IGB74183718

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent ontwerpspecialist / directievoerder / toezichthouder met aantoonbare werkervaring binnen investeringsprojecten op het gebied van zowel zuiverings-technische-werken alsmede watersysteembeheerobjecten (onder andere poldergemalen en stuwen).

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap. Het cluster projecten wordt aangestuurd door een clustermanager en 2 teamleiders.

Binnen het cluster Projecten wordt gewerkt aan 4 investeringsportfolio’s: primaire keringen, oevers en kaden, inrichten watersystemen en waterzuivering. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van het waterschap. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen. In de projectenportfolio's organiseren ze uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

U bent werkzaam voor investeringsprojecten op het gebied van zuiverings-technische werken en waterkwantiteits kunstwerken van het cluster Projecten.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U inspecteert en rapporteert over de werktuigbouwkundige staat van objecten en adviseert over de (economische) restlevensduur, vervanging en/of alternatieve oplossingen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en bijhouden van de vaktechnische standaard.

 • U bent verantwoordelijk voor het opstellen van functionele en/of technische specificaties en programma’s van eisen, besteksramingen en het ontwerpen van werken, installaties en constructies rekening houdend met de daarvoor geldende normen en benodigde vergunningen.

 • U beoordeelt offertes, ontwerpen en berekeningen.

 • U stelt opdrachten op waarbij u rekening houdt met het inkoopbeleid.

 • U vertegenwoordigt de directie en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van werkplannen, tekeningen, schema’s en berekeningen volgens bestek en standaarden.

 • U werkt in teamverband en overlegt nauwgezet met beheer en opdrachtnemer over uitvoeringaspecten en rapporteert naar de interne projectmanager en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit en financiën.

 • U houdt bij alle hoofdtaken rekening met de aspecten ARBO en veiligheid.

Eisen

 • U beschikt over een technische hbo-opleiding en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied werktuigbouwkunde in een projectenomgeving.

 • U beschikt over een geldig VCA-vol certificaat.

Wensen

 • U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen investeringsprojecten op het gebied van zowel zuiverings-technische-werken alsmede watersysteembeheerobjecten (onder andere poldergemalen en stuwen).

 • U hebt kennis van aanbestedingsprocedures en het opstellen van opdrachten waarbij u rekening houdt met het inkoopbeleid.

Waar?

Leeuwarden

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 28 juli aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten