Informatie-analist WMO-Ned en Wmobedrijfsprocessen

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
15-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
653
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Informatie Voorziening is één van de ondersteunende afdelingen van Cluster Sociaal. De afdeling ontwikkelt en beheert de informatievoorziening binnen het sociale domein. Hieronder
vallen preventief jeugdbeleid, jeugdgezondheidszorg, onderwijs, leerplicht, Multi probleem gezinnen, Wmo, Werk en Inkomen en Participtie, Sport en Bos en Subsidies en Inkoop.
Daarnaast ondersteunt Informatie Voorziening de beleidsprocessen met data analyses en monitors en het leveren en beheren van verschillende applicaties binnen het sociale domein. Verder beheert Informatie Voorziening gegevens, bewaakt ze de privacy, beveiligt informatie, regelt de post & archiefzaken en bewaakt de bedrijfscontinuïteit.

Voor het organisatie onderdeel Onderwijs, Jeugd en Zorg verzorgt IV Sociaal de Informatievoorziening. Voor het onderdeel Zorg staan er veel vernieuwingen op stapel. Er starten aanbestedingen voor de inkoop van Zorgprodukten, hetgeen leidt tot samenwerking met nieuwe zorgleveranciers per 2017. De nieuwe inkoopafspraken zullen in toenemende mate op resultaatgerichte basis zijn. Er zijn nieuwe wensen voor management-rapportages. Het werkstroomtool moet ondergebracht worden in het standaard backoffice pakket WmoNed.

De informatie-analist dient impact-analyses te maken voor deze vernieuwingen: wat moet er concreet aangepast worden aan de processen en de applicaties. De informatie-analist stelt hiervoor een functioneel ontwerp op, acceptatiecriteria en inrichtingsspecificaties. De informatie-analist zorgt ook in samenwerking met functioneel beheer dat de aanpassingen in de applicaties leiden tot de juiste business ondersteuning. Vanuit deze taak heeft de informatieanalist ook een rol bij het acceptatietesten van de nieuwe release van het standaard pakket WmoNed, dat in veel gemeenten gebruikt wordt.

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.
De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met informatie-analyse het uitvoeren van impactanalyses en het accuraat beschrijven van de gewenste oplossingen en aanpassingen in processen en applicaties. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
 De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare kennis van wetgeving bij de Wmo en ervaring met het vertalen van wetgeving en beleidskeuzen in bedrijfsprocessen. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
 De kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van een functioneel ontwerp, acceptatiecriteria en dataspecificaties (meer dan 2 jaar ervaring). U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
De kandidaat heeft zeer ruime, minimaal 3 jaar, kennis en ervaring met het acceptatietesten van grote bedrijfskritische applicaties met meer dan 200 gebruikers en met meer dan 5 koppelingen naar andere organisaties, waarvan het merendeel realtime-koppelingen betreft.
Daarbij heeft de kandidaat ook ervaring met het inrichten van produktinformatie en werkprocessen binnen de applicatie.
U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.

De kandidaat is in het bezit van de volgende certificaten

 • BPML (Business Process Modeling Language) voor het beschrijven van bedrijfsprocessen

 • T-Map voor testen

 • Prince 2 Foundation voor het projectmatig aansturen van activiteiten.

Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties

 • Het vermogen om vragen/problemen helder en eenduidig te beschrijven.

 • Hoofd- en bijzaken goed kunnen onderscheiden.

 • Sterk analytisch vermogen;

 • Pro-actief;

 • Goede mondelinge communicatie

 • Zeer goede schriftelijke communicatie

 • Klantgericht;

 • Resultaatgericht;

 • Accuraat.

Deze competenties worden tijdens het matchgesprek beoordeeld. De kandidaat moet in staat zijn om deze competenties tijdens het gesprek aan te kunnen tonen.
De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het standaard pakket Wmo-Ned voor Wmobedrijfsprocessen bij gemeenten.

De kandidaat is beschikbaar per 1 augustus 2016 tot 01 januari 2017. Het aantal uren is 36 per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten