Applicatie Consultant

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
17-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
3683
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsonderdeel
NS Groep
De NS wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn het gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot conducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend. Binnen deze functie val je onder de NS Groep.

Doel van de functie
Als Applicatie Consultant P2P (Purchase - 2 –Pay ) maak je deel uit van het P2P team binnen NS IT. Je zorgt er voor dat SAP SRM, Basware Alusta en Ariba optimaal worden ingezet binnen NS. Hierbij adviseer je bij het vertalen van de business behoefte rondom inkoop- en goedkeuringsprocessen naar functionele specificaties en realiseert deze vervolgens in SAP of neem je deze mee richting leveranciers. Je zorgt, samen met de functionele beheerders voor het implementeren van wijzigingen inclusief het aanpassen van documentatie en het overdragen van kennis aan de gebruikersorganisatie. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe functionaliteiten goed belegd worden binnen het P2P team. Je behandelt vragen, klachten en verbetervoorstellen van gebruikers. Je bent een expert binnen jouw domein met diepgaande kennis van de applicatie en bedrijfsprocessen.

Werkzaamheden / Functie eisen
De Applicatie Consultant P2P die wij zoeken heeft een flexibele, proactieve houding. Je bent iemand die meedenkt met stakeholders en collega’s. Je hebt een helicopterview en kijkt verder dan je eigen takenpakket. Tevens vind jij het leuk om partijen aan te sturen en te verbinden, waarvoor je je klantgerichte, open houding inzet. Je werkt gestructureerd, procesmatig, beschikt over analytisch denkvermogen en hebt oog voor kwaliteit. Je bent ambitieus en werkt graag in teamverband. Kennis en ervaring van SAP is hierbij een must. Kennis van inkoop- en goedkeuringsprocessen is een must. Om succesvol te zijn als Applicatie Consultant P2P beschik je over onderstaande kenmerken:

Opleiding, Kennis en Werkervaring

 • Afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau

 • Sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling

 • Circa 5 jaar ervaring als Applicatie consultant in een SAP omgeving waarvan zo’n 3 jaar specifieke ervaring als SAP SRM consultant.

 • Circa 2 jaar ervaring en kennis met Basware en Ariba.

 • Kennis van SAP Fiori is een pre.

 • Ervaring met realisatie van complexe changes en kleine projecten.

 • Ervaring met het analyseren en oplossen van incidenten

Competenties

 • Zelfstandigheid

 • Teamplayer,

 • Flexibel,

 • Initiatiefrijk

 • Communicatief (mondeling en schriftelijk)

Werkweek
36 uur

De kernwaarden van NS zijn proactief, verbindend, vakkundig en gastvrij.

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie graag een reactie sturen via deze site t.a.v. recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten