DWH ontwikkelaar

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
18-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
970
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Het project Doorontwikkeling Financiële Administratie gaat de verschillende boekhoudingen samenvoegen. De bestaande rapportlijnen die zijn ontwikkeld moeten worden aangepast. Hiervoor moeten er nieuwe koppelingen gerealiseerd worden tussen de bestaande bronnen.

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma. Dit moet duidelijk blijken uit het cv.
De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met Oracle Database in de afgelopen 10 jaar. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met Oracle Data Intagrator in de afgelopen 10 jaar. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met Powerdesigner in de afgelopen 10 jaar. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.
De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met Linux scripting in de afgelopen 10 jaar. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.

Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties

  • Zelfstandig kunnen werken

  • Stressbestendig

  • Integer

Deze competenties worden tijdens het matchgesprek beoordeeld. De kandidaat moet in staat zijn om deze competenties tijdens het gesprek aan te kunnen tonen.

De kandidaat is beschikbaar per zsm na gunning tot 31-12-2016. Het aantal uren is 36 uur per week. (Optioneel: Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De maximale duur van inhuur inclusief de verlenging bedraagt 12 maanden)

Graag antwoord geven op onderstaande vragen

Heeft de aangeboden kandidaat kennis van het financiële domein?
Heeft de aangeboden kandidaat ervaring met werken binnen een G4 Gemeente en dan bij voorkeur binnen het financiële domein?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten