Ambtelijk Secretaris Examencommissie

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
19-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
1980
Status
Gesloten
Referentie
Examencommissie

Afrondingstoelichting

Beste kandidaat,

Bedankt voor je sollicitatie voor de functie van Ambtelijk Secretaris bij de Hogeschool Utrecht. De vacature is inmiddels vervuld.

Met vriendelijke groeten,

Heleen Schellevis
Recruiter
Yacht


Omschrijving

Vacature Ambtelijk Secretaris Examencommissie

Je ondersteunt samen met jouw collega onze examencommissie van het instituut Social Work en geeft zo gezamenlijk vorm aan het ambtelijk secretariaat. Voor studenten en docenten ben je het eerste aanspreekpunt. Je werkt in beginsel voor één examencommissie, maar springt elders bij als dat nodig is. Door een goede inhoudelijke voorbereiding heb je een cruciale taak bij een vlotte, zorgvuldige en correcte afwikkeling van verzoeken, bezwaren en vragen die binnenkomen bij de Examencommissie.

Werkzaamheden

In de voorbereiding kwalificeer en categoriseer je de binnengekomen vragen, geef je een eerste reactie en bereid je de besluiten voor door deze te toetsen aan relevante landelijke wetgeving en HU-regelgeving zoals de Onderwijs- en Examenregeling.
Je communiceert de genomen besluiten, archiveert de bijbehorende stukken en bewaakt de voortgang van het proces. Ook het up-to-date houden van de website hoort tot je takenpakket. Verder bereid je het concept jaarverslag en het jaarplan voor. In nauwe samenwerking met je collega’s zorg je ervoor dat de procedures op faculteitsniveau eenduidig zijn ingericht.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een hbo- of wo bachelordiploma (bij voorkeur in een juridische richting).
Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving en de Onderwijs- en Examenregeling van de HU.
Ervaring met het studievolgsysteem Osiris en/of met SharePoint is een pre.
Je kunt gestructureerd werken, bent nauwgezet en kwaliteitsbewust, en je weet genomen besluiten helder toe te lichten aan studenten.
Je kunt prima zelfstandig werken, bent klantgericht en je hebt bovendien plezier in het omgaan met collega’s en studenten.

Specifiek binnen deze rol bij het Instituut Social Work is er sprake van een redelijk hoge werkdruk, waarbij het oplossen van problemen zowel ad hoc als op de lange termijn belangrijke punten zijn. Iemand moet een teamplayer zijn, hulp durven vragen en zich niet laten afschrikken door grote stapels werk. Omdat de ondersteuning van de examencommissie Social Work door twee mensen wordt gedaan, is het van groot belang dat iemand samen kan werken, werk kan overdragen en ook zorg draagt voor voortgang in die gezamenlijke ondersteuning.

Relativeringsvermogen en gevoel voor humor zijn belangrijke ingrediënten om in deze functie te slagen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  20-07-2016 00:09
  Plaats
  Kampen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-07-2016 13:46
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-07-2016 16:08
  Plaats
  's-Hertogenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten