Financieel managementondersteuner

Opdrachtgever
Agium Financiele Detachering B.V.
Geplaatst op
19-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Breda
Reacties
4
Bekeken
784
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste reageerder,

Hartelijk dank voor uw reactie op de tijdelijke vacature. Op basis van het gevraagde en de binnengekomen profielen is er een selectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten zijn inmiddels benaderd. Indien u niet benaderd bent betekent dit helaas dat u niet geselecteerd bent voor een gesprek.

Nogmaals bedankt voor uw reactie en succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Agium


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functienaam

Financieel managementondersteuner

Locatie

regio Breda

Start

1-8-2016

Duur

5 maanden

Uren per week

32 uur

Sluitingsdatum vacature

21-7-2016 om 16.00 uur

Organisatie

De missie van onze opdrachtgever is dat zij het bestuur faciliteert, zodanig dat het lokale én regionale beleid wordt uitgevoerd in de eigen buurt en aansluit bij de realiteit en behoefte van de inwoners. De visie van de opdrachtegever luidt dat zij stuurt op zelfredzaamheid en investeert in samenwerkingsvormen. Medewerkers zijn flexibele netwerkers die vraag gestuurd werken en meebewegen met ontwikkelingen in de samenleving. Wij zijn de meest uitdagende werkomgeving voor publiek opdrachtnemerschap. We maken keuzes op basis van wet en prioriteiten. Het management biedt daarbij heldere kaders en stuurt op vertrouwen. Digitalisering draagt bij aan een kleinere, goedkopere en betere organisatie. Schaalgericht werken staat centraal.

Afdeling

Binnen het team Interne Dienstverlening & Communicatie is het “cluster” financiën specifiek belast met het geven van adviezen en ondersteuning op het terrein van financiën en bestaat uit adviseurs, financieel medewerkers en managementondersteuners.

Functiebeschrijving

De managementondersteuner is belast met de advisering van budgethouders-/beheerders en medewerkers over de toepassing van financiële randvoorwaarden (planning en bewaking) en financiële bedrijfsvoering en bij het tot stand komen van de documenten van de Planning&Controlcyclus (begroting, Kadernota, jaarrekening en bestuursrapportages). Je adviseert en ondersteunt de directie en het management bij de uitvoering van hun integrale managementtaken op het gebied van financiële vraagstukken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de planning & controlcyclus (begroting, jaarrekening, bestuursrapportages, kadernota en marap). Verder lever je een inhoudelijke bijdrage aan het actueel houden van het financieel concernbeleid. De budgethouders worden door jou begeleid om te komen tot een goede (financiële) bedrijfsvoering. Je adviseert de teams op financieel vlak bij het tot stand brengen van adviesnota’s. Tot slot neem je deel aan multidisciplinaire projecten op de diverse beleidsterreinen van de gemeente en stel je implementatievoorstellen op die je coördineert, begeleidt en bewaakt in de uitvoering. In een speelveld met tegengestelde belangen laat je je niet uit het veld slaan en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan het bereiken van de prioriteiten van de gemeente. Verder heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een flexibel, een assertieve/proactieve adviseur, een teamspeler en resultaatgericht. Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.

Functie-eisen

Je hebt kennis van relevante wetgeving, gemeentelijke financiën en de daarbij horende procedures en richtlijnen (HBO werk- en denkniveau). Je bent bekend met bedrijfseconomische processen en de gemeentelijke P&C-cyclus en weet hoe de (financiële) bedrijfsvoering in elkaar zit. Verder ben je een klantgerichte ondersteuner, flexibel, een teamspeler en resultaatgericht. Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.

Heeft u interesse? Reageer dan snel! De vacature sluit op 21-07-2016 om 16.00 uur. Graag zien we uw CV, gerichte motivatie en uurtarief inclusief reiskosten (ex BTW) tegemoet.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  19-07-2016 15:30
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-07-2016 14:03
  Plaats
  Chaam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-07-2016 10:55
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-07-2016 13:17
  Plaats
  Heemstede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten