SAP applicatie consultant

Opdrachtgever
WTS Detachering
Geplaatst op
19-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
701
Status
Gesloten

Omschrijving

Doel van de functie

Als Applicatie Consultant P2P (Purchase - 2 –Pay ) maak je deel uit van het P2P team binnen de opdrachtgever. Je zorgt er voor dat SAP SRM, Basware Alusta en Ariba optimaal worden ingezet binnen de organisatie. Hierbij adviseer je bij het vertalen van de business behoefte rondom inkoop- en goedkeuringsprocessen naar functionele specificaties en realiseert deze vervolgens in SAP of neem je deze mee richting leveranciers. Je zorgt, samen met de functionele beheerders voor het implementeren van wijzigingen inclusief het aanpassen van documentatie en het overdragen van kennis aan de gebruikersorganisatie. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe functionaliteiten goed belegd worden binnen het P2P team. Je behandelt vragen, klachten en verbetervoorstellen van gebruikers. Je bent een expert binnen jouw domein met diepgaande kennis van de applicatie en bedrijfsprocessen.

Werkzaamheden / Functie eisen

De Applicatie Consultant P2P die wij zoeken heeft een flexibele, proactieve houding. Je bent iemand die meedenkt met stakeholders en collega’s. Je hebt een helikopterview en kijkt verder dan je eigen takenpakket. Tevens vind jij het leuk om partijen aan te sturen en te verbinden, waarvoor je je klantgerichte, open houding inzet. Je werkt gestructureerd, procesmatig, beschikt over analytisch denkvermogen en hebt oog voor kwaliteit. Je bent ambitieus en werkt graag in teamverband. Kennis en ervaring van SAP is hierbij een must. Kennis van inkoop- en goedkeuringsprocessen is een must. Om succesvol te zijn als Applicatie Consultant P2P beschik je over onderstaande kenmerken:

Opleiding, Kennis en Werkervaring

 • Afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau

 • Sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling

 • Circa 5 jaar ervaring als Applicatie consultant in een SAP omgeving waarvan zo’n 3 jaar specifieke ervaring als SAP SRM consultant.

 • Circa 2 jaar ervaring en kennis met Basware en Ariba.

 • Kennis van SAP Fiori is een pre.

 • Ervaring met realisatie van complexe changes en kleine projecten.

 • Ervaring met het analyseren en oplossen van incidenten

Uren per week: 36 uur.

De voorkeur gaat uit naar een freelancer welke binnen 2 weken beschikbaar kan zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-07-2016 08:41
  Plaats
  Stroobos

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten