Data beheerder

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
670
Status
Gesloten
Referentie
314755/001_1469003897

Omschrijving

Harvey Nash is voor onze opdrachtgever op zoek naar een

Databeheerder

TenneT is de eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa. Met 21.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen en 41 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoren we tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze focus is gericht op de ontwikkeling van een Noordwest-Europese energiemarkt, op de integratie van duurzame energie en onze safety performance. Safety is een belangrijke kernwaarde voor TenneT. We leggen de lat hoog, voor zowel medewerkers als onze contractors. Taking power further.

De Performance Unit AM is verantwoordelijk voor een toekomstvaste en onderhoudbare elektriciteitsinfrastructuur. AM stuurt primair op risico en performance van de infrastructuur. Daarbij identificeert AM knelpunten en schat zij de risico van deze knelpunten in. AM is verantwoordelijk voor het opstellen van mitigerende maatregelen en het prioriteren van deze maatregelen. Vervolgens geeft AM opdracht tot het realiseren van de gekozen maatregelen. Eveneens toetst en accepteert AM de door de service providers gedane aanpassingen aan de infrastructuur aan vooraf gestelde eisen en kaders. Daarnaast is AM eigenaar van de Asset data en Asset documentatie. Binnen AM richt de afdeling Asset Data Management zich op het vastleggen van asset gerelateerde data en documenten van alle service providers. Zij is verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de ontvangen informatie en het beschikbaar stellen van de Asset Informatie aan de gehele TenneT organisatie.

Data beheerder

(1 FTE, Arnhem)

Wat doe je als Databeheerder bij de afdeling Asset Data Management?

Je begeleidt en bewaakt dagelijks het Asset Data Mutatie en Beheer proces. Hierbij sla je een brug tussen de lopende projecten en de controle/verwerking van de assetdata in onze systemen.

Je bent in staat om kritisch te kijken naar de werkstromen binnen de afdeling Asset Data Management en in staat om collega's te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te tillen.

Je rapporteert aan de teammanager Document Management Services binnen de afdeling Asset Data Management.

Je belangrijkste werkzaamheden

* Analyseert en interpreteert aangeleverde gegevensbestanden en signaleert en achterhaalt ontbrekende of niet sluitende gegevens;
* Controleert data op juistheid, volledigheid en tijdigheid en toetst of de eigen organisatie voldoende maatregelen treft ten aanzien van de betrouwbaarheid van gegevens;
* Verricht zelfstandig complexe mutaties in systemen;
* Voert bestaande selecties uit;
* Bewaakt de vastgestelde kwaliteitsnorm en signaleert afwijkingen van de gestelde kwaliteitsnorm;
* Maakt werkbeschrijvingen en gebruikershandleidingen;
* Neemt deel aan projecten of werkgroepen betreffende datakwaliteit
* .

Wat verwachten wij van jou?

* Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een basis in de (infra)techniek en informatievoorziening.
* Kennis van (relationele) datamodellen, kennis van DMS , verschillende vormen van assetdata en assetdata management
* Je hebt ervaring AutoCAD en kennis van ELCAD is een pré.
* Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en bent een kei in samenwerking
* Je bent omgevingsbewust en laat een goede oordeelsvorming en overtuigingskracht zien

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten