Medewerker / Toezichthouder onderhoud watergangen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
656
Status
Gesloten
Referentie
IGB74625356

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een medewerker / toezichthouder onderhoud watergangen met kennis van de RAW- / UAV-bestekssystematiek en Flora- en Faunawet regelgeving voor een waterschap.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Zuid-Holland.

Het team Onderhoud Watergangen en Waterkeringen (OWW) van het hoogheemraadschap houdt zich bezig met het dagelijkse en buitengewoon onderhoud van watergangen en waterkeringen. Binnen het team OWW zijn deze werkzaamheden tussen watergangen en waterkeringen verdeeld.

De werkzaamheden met betrekking tot de detachering van een technisch medewerker richten zich grotendeels op het toezichthouden en assisteren van de directievoerder met betrekking tot het dagelijks en buitengewoon onderhoud van de  watergangen. Tot het dagelijks onderhoud van de watergangen behoort het maaien van watergangen, natuurvriendelijke oevers, waterbergingen en het onderhoud van diverse terreinen die in beheer van Delfland zijn.

Onder het dagelijks onderhoud van watergangen valt tevens het afhandelen van een groot aantal meldingen welke ad-hoc worden afgehandeld. Hierbij kan gedacht worden aan het verwijderen van obstakels, drijflagen en zwerfvuil. Daarnaast vallen onder dit onderhoud maatregelen die meer specifiek gericht zijn op het handhaven en bereiken van de waterkwaliteitsdoelstellingen. Hierbij kan gedacht worden aan het verwijderen van kadavers, kroos en blad. Tot het buitengewoon onderhoud valt het middels baggeren op leggerdiepte houden van de watergangen.

U wordt aangestuurd door de coördinator onderhoud watergangen en werkt nauw samen met de andere medewerkers binnen de ‘watergangenclub’ van OWW.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U zorgt samen met uw collega’s voor het onderhoud aan de watergangen in het gebied van het hoogheemraadschap.

  • U verricht meet- en peilwerk ten behoeve van de baggervolumebepaling en levert input voor de bestekken inzake het maaionderhoud en baggeren.

  • U houdt toezicht op / geeft aansturing bij de uitvoering van het onderhoud door aannemers en zorgt dat de voortgang van de werkzaamheden administratief worden vastgelegd.

  • U handelt (water gerelateerde) meldingen van derden af en fungeert als vraagbaak binnen het hoogheemraadschap vanuit de gebiedskennis bij onder andere projecten.

Eisen

  • U hebt minimaal mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur Watermanagement of gelijkwaardig) aangevuld met kennis van of sterke affiniteit met het onderhoud aan watergangen.

  • U hebt kennis van de RAW- / UAV-bestekssystematiek en Flora- en Faunawet regelgeving.

  • U bent in het bezit van Rijbewijs B.

  • U bent ondernemend, gedreven, communicatief vaardig en hebt voldoende oog voor de kwaliteit van het geleverde werk.

Waar?

De werkzaamheden worden voor een deel uitgevoerd op de kantoorlocatie Kijkduin en voor een deel in het veld. Het werkgebied bevindt zich in regio Midden Delfland waar de plaatsen Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Maassluis, Vlaardingen en De Lier zich bevinden.

Wanneer?

De functie is vanaf begin september fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Waterschap, hoogheemraadschap, civiele techniek, watergang, waterkering, RAW, UAV, F&F, baggeren, maaibestekken

Hoe?

Reageer vóór woensdag 3 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten