Senior omgevingsmanager parkeergarages

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
943
Status
Gesloten
Referentie
IGB74629272

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior omgevingsmanager met ervaring in projecten met veel stakeholders in complexe stedelijke gebieden.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en  deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en  contractmanagement.

Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving.

Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting. De vacature is binnen het Ingenieursbureau op de afdeling “Projectmanagement Centrum / Noord”. Deze afdeling doet het projectmanagement van de planfase tot en met de realisatie van infrastructurele (GWW) projecten in Amsterdam met projectteams die werken volgens het IPM-model en rapporteren aan een ambtelijk opdrachtgever.

De opdracht betreft parkeergarages Singelgracht Marnix en Vijzelgracht. De projecten zijn in fase planvorming, planvoorbereiding. Als omgevingsmanager ligt voor het ene project de focus op actualisatie van het bestemmingsplan en bijbehorend proces, de afstemming van de omgevingspartijen / projecten en conditionering. Voor het andere project zijn de taken vooral gericht op participatie- / communicatie in een maatschappelijk en bestuurlijk moeilijk 'speelveld'. Stakeholders zijn met name bewoners, bedrijven, ondernemers en belangengroeperingen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering van participatie en communicatie naar en met de stakeholders.

 • U draagt zorg voor de regie op actualisatie van bestemmingsplan en te doorlopen  (besluitvormings)proces.

 • U bouwt aan het juiste imago en vertrouwen en draagt zorg voor de beeldvorming van projecten.

 • U biedt ondersteuning bij bestuurlijke informatieverstrekking (besluitvorming, annotaties, raadsvragen).

Eisen

 • U beschikt minimaal over een relevante hbo-opleiding.

 • U hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis van en ervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar, als omgevingsmanager in de grond- weg- en waterbouwsector (overheid als opdrachtgever).

 • U hebt aantoonbare technische bagage om de taal van de 'techneuten' te begrijpen en te kunnen duiden voor andere stakeholders.

 • U hebt ervaring met het IPM-model en hebt zowel ervaring binnen het proces van de vorming van een bestemmingsplan als het project in uitvoering (brede ervaring).

Wensen

 • U hebt ervaring in projecten met veel stakeholders in complexe stedelijke gebieden (zoals de G4).

 • U hebt ervaring met de rol van omgevingsmanager binnen het IPM-model.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24-32 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor een periode van een jaar, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

GWW, civiele techniek, infrastructuur, gemeente, G4, omgevingsmanagement, openbare ruimte, stakeholder, IPM, planfase, binnenstedelijk

Hoe?

Reageer vóór donderdag 11 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten