Informatie Analist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1065
Status
Gesloten
Referentie
IGB74629883

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

01-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-07-2016 om 12:00 uur

Profiel Afdeling
Voor het organisatie onderdeel Onderwijs, Jeugd en Zorg verzorgt IV Sociaal de Informatievoorziening. Voor het onderdeel Zorg staan er veel vernieuwingen op stapel. Er starten aanbestedingen voor de inkoop van Zorgproducten, hetgeen leidt tot samenwerking met nieuwe zorgleveranciers per 2017. De nieuwe inkoopafspraken zullen in toenemende mate op resultaatgerichte basis zijn. Er zijn nieuwe wensen voor management-rapportages. Het werkstroomtool moet ondergebracht worden in het standaard backoffice pakket WmoNed.

Profiel Opdracht
De informatie-analist dient impact-analyses te maken voor deze vernieuwingen: wat moet er  concreet aangepast worden aan de processen en de applicaties. De informatie-analist stelt hiervoor een functioneel ontwerp op, acceptatiecriteria en inrichtingsspecificaties. De informatie-analist zorgt ook in samenwerking met functioneel beheer dat de aanpassingen in de applicaties leiden tot de juiste business ondersteuning. Vanuit deze taak heeft de informatieanalist ook een rol bij het acceptatietesten van de nieuwe release van het standaard pakket WmoNed, dat in veel gemeenten gebruikt wordt. 

Functie-eisen

 • minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (harde eis)

 • minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met informatie-analyse: het uitvoeren van impactanalyses en het accuraat beschrijven van de gewenste oplossingen en aanpassingen in processen en applicaties (harde eis)

 • minimaal 2 jaar aantoonbare kennis van wetgeving bij de Wmo en ervaring met het vertalen van wetgeving en beleidskeuzen in bedrijfsprocessen (harde eis)

 • minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van een functioneel ontwerp, acceptatiecriteria en dataspecificaties (meer dan 2 jaar ervaring) (harde eis)

 • zeer ruime, minimaal 3 jaar, kennis en ervaring met het acceptatietesten van grote bedrijfskritische applicaties met meer dan 200 gebruikers en met meer dan 5 koppelingen naar andere organisaties, waarvan het merendeel realtime-koppelingen betref (harde eis)

 • in het bezit van de volgende certificaten (harde eis)

 • BPML (Business Process Modeling Language) voor het beschrijven van bedrijfsprocessen

 • T-Map voor testen

 • Prince 2 Foundation voor het projectmatig aansturen van activiteiten

 • minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het standaard pakket Wmo-Ned voor Wmo bedrijfsprocessen bij gemeenten (harde eis)

 • ervaring met informatie-analyse en acceptatietesten bij een 100.000 + gemeente

 • ervaring met informatie-analyse en acceptatietesten bij een (semi) overheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten