Constructeur Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
456
Status
Gesloten
Referentie
IGB74629890

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

27-07-2016 om 16:00 uur

Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt aan vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, oevers en kaden, inrichten watersystemen en waterzuivering. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van de organisatie. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen. In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

Voor investeringsprojecten op het gebied van zuiveringstechnische werken, water kwantiteit kunstwerken en kunstwerken in primaire keringen op het vakgebied civiele techniek.
Voorbereiding: Het zelfstandig uitvoeren van ontwerp-/dimensionering berekeningen, het mede opstellen van een programma van eisen (constructieve uitgangspunten), het controleren van tekenwerk voor het bestek en het bestek op constructieve uitgangspunten.
Uitvoering: het adviseren van directie en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van tekeningen en berekeningen van derden. 
Hierbij opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met je interen opdrachtgever over uitvoeringsaspecten en rapporteer je naar de interne opdrachtgever en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit.

Bij alle hoofdtaken houd je in je werk rekening met de aspecten ARBO en veiligheid.

De opdrachten worden aangegaan per project en de inzet per week hangt samen met de fasen waarin het project zich bevindt en de omstandigheden binnen de diverse projecten.

Functie-eisen

  • beschikt over een HBO opleiding op het vakgebied civiele techniek richting constructies en/of aanvullende opleidingen tot betonconstructeur (harde eis)

  • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het gevraagde functieprofiel met constructies (beton, damwand). Dit wordt tijdens de selectieprocedure gecontroleerd (harde eis)

  • beschikt over een geldig VCA vol certificaat (harde eis)

  • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het gevraagde functieprofiel met constructies (beton, damwand) zijnde zuiveringstechnische werken, watersysteem beheer objecten (o.a. poldergemalen en stuwen en kunstwerken in primaire keringen (duikers , gemalen en sluizen)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten