Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-07-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
473
Status
Gesloten
Referentie
IGB74632007

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-07-2016 om 10:00 uur

De afdeling
Afdeling Compliance zorgt er voor dat externe en interne normen/regels op het gebied van integriteit (in de meest ruime zin) worden geborgd in de bedrijfsstructuur en -processen van de organisatie. Ook wordt toegezien op de naleving van deze regelgeving. 
De afdeling Financial Economic Crime (FEC) – standplaats Nieuwegein- draagt daaraan bij door het beheersbaar maken en voorkomen van situaties/incidenten -zoals fraudezaken en calamiteiten- die een acute inbreuk betekenen op de integriteit van de Rabobank. De afdeling heeft verschillende teams met de volgende aandachtsgebieden; Team Customer Due Diligence, Team Anti Money Laundering, Team Fraud & Corporate Security, Team Sanctions en Team Discovery & Intervention. 
Team CDD is een afdeling die volop in ontwikkeling is, waarbij de focus ligt op uitbreiding en op continue verbetering van de effectiviteit en efficiency.

​De functie
Als FEC Analist ben je verantwoordelijk voor het bestrijden van de gevolgen van Financiële Economische Criminaliteit voor de organisatie en haar stakeholders. 
Voor het team Customer Due Diligence (CDD) zijn we op zoek naar een FEC Analist. Als FEC Analist. beoordeel je klantsignalen , verricht je (meer complexe) onderzoeken op het terrein van Customer Due Diligence (Wet ter Voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme) en het stel je hiervan reviews op. Indien van toepassing overleg je samen met de lokale banken vervolg acties. Je hebt direct contact met lokale banken en Rabobank Nederland afdelingen, levert input aan en ondersteunt waar nodig de FEC Adviseurs bij bijzondere onderzoeken en projecten.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het verrichten van onderzoeken en opstellen van reviews, bij voorkeur op het terrein van FEC binnen de zakelijke en particuliere markt;

 • Kennis van analysetechnieken, cijferanalyse, bedrijfsanalyse;

 • Kennis van primaire bancaire processen, producten en systemen (o.a. Siebel, Vin, COF);

 • Kennis van de Wwft;

 • Ruime ervaring op het thema klantintegriteit;

 • Bij voorkeur kennis van structuur en cultuur van de Rabobank Groep;

 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten